![]() |
Cevap: Store Kime Hizmet Ediyor ?
HEYHAT !... Sivasspor'dan sonra STORE mağazamızda kötü durumda. Bence yönetim sınıfta kaldı, biran önce yönetimin konuyu profesyonelce çözmesi lazım. Bırakın mağazanın zenginleştirilmesi olayını, internet üzerinden satış yapılabilen e-dükkan açması lazım.
Yoksa biz bu zihniyetler birkaç yıl sonra kendimizi 1. Ligde bulacağız. Bu arada Sivasspor'un resmi sitesi de TRABZONSPOR'lular tarafından hacklenmiş. Bakınız, [url]www.sivasspor.org.tr[/url] AYK |
Aziz amcandan futbolcu alacağınıza (KAZMAyı)..
Külüp nasıl yönetilir... Hiçbir başarısı yokken store ürünleri nasıl pazarlanır? Para nasıl kazanılırr? BU KONULARDA AKIL ALSANIZ YA? |
bu sezon store ve sitemize kadar çökmüş durumdayız allah yardımcımız olsun
|
sivasspor hala amatörce yönetiliyor...............
|
Arkadaşlarıma hediyede alayım diye Shaktar macında gittim gitmez olsaydım utandım storemizi o halde görünce ayıptır ya bu kadar da boş bırakılmaz nasıl forma bile olmaz hayret.
|
VAY BE EKONOMİK BAKIMDANDA ÇÖKÜŞTEYİZ HA.
|
[QUOTE=serdal58;551795]sivasspor hala amatörce yönetiliyor...............[/QUOTE]
aslında üzülerek de olsa kabul etmemek elde değil... sürekli para yok diyoruz ama geçen sezonu 2. bitirdik burdan epeyce bi gelir elde etmemiz lazım...ayrıca Türkiye kupasında da yarı finale kadar gittik bu da bir gelir...sattığımız 5-6 oyuncu en başta bilica dan gelen para... sonuçlarsa garip store da ürün yok, resmi site içler acısı, alıp alıp elimizden kaçırdığımız oyuncular, avrupada kötü sonuçlar, sanırım bu sene elimizdeki tek şey stat ( o da biz yeni stat beklerken sürekli süslenen stat. ) |
evet başkan bu konulara niye el atılmıyor artık belli bir temeli oturmadı hala
|
FİYATLARI BİRAZ ÇEKSELERDİ SEZON ÖNCESİ BİR ŞORT 25 TL..
|
sivassporumuzu bugünlere getiren tüm yöneticilerimize teşekkürler.ancak temmuz ayında tatil için sivasa gittiğimde,stadyum girişine yapılan satış mağazasını gezdim,ürünler iğne ile tutturulmuş platforma,bir tane bile cansız manken yok mağazada,ürünler mankenlerin üzerinde çok daha güzel sergilenir bence,ayrıca mağazanın sivasspor ürünlerinin satıldığı mağaza olduğunu belirten bir yazı yok ,yani mağazanın adı yok,ayrıca birebir şahit oldum bir hemşerimizin almak istediği eşofman takımının sadece s bedeninin bulunduğuna ve sorumlunun 20 gün veye 1 aysonra diğer bedenlerin geleceği şeklindeki cevabına.özellikle sivasta yaşayan yöneticilerimizden ricamız,kulüp için gelir getirecek,sivaslıların kulübe bağlılığını sağlayacak düşünceler ve fikirler geliştirmeleridir.
ben antalyada yaşıyorum,mesela antalyaspor un portatif satış mağazası var,araç şeklinde,tekerlekli.bu satış mağazasını hafta sonları şehrin değişik yerlerine götürüp oralarda satış yapıyorlar,mesela yazın her ilçemizde festivaller oluyor,böyle bir satış aracı o festivallere götürülse,gurbetten ilçelerine gelen hemşerilerimiz ürünleri alsalar,kulübümüze para kazandırsalar ne güzel olur. ayrıca bir önerim daha var,sivasspor sevgisini sivaslı çocuklara küçük yaşta aşılamamız lazım,ama sivasta nasıl oluyorsa fenerbahçe,beşiktaş futbol okulu açıyor,çocuklarımız o takımların formasını giyiyor,gelecek eğitim yılı bitiminde bir kampanya düzenlense,kulübümüz çocukların bedenine göre formalar üretse,kampanyanın adı da "güzel karneye sivasspor forması "olsa mesela,sınıfını başarıyla geçen çocuklara anne babalar sivasspor forması hediye etse... sivasta yaşayan yöneticilerimizden böyle ses getirecek,renkli çalışmalar bekliyoruz. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:08. |