![]() |
Cevap: Kaleci Akın Her Zaman Hazır
Aslinda petkovic gecen iki üc sezona baktimizda iyi ve devamli olmak üzere iyi bir performans gösterdi ama bu sezon cok acemice goller yiyor anlamadim nedenini örnegin andelechtin ilk golü,fb macinda emrenin köse vurusundan attigi gol ve daha var birkac daha.insallah akin daha iyi olurda bundan sonra kaleyi devir alilir.
|
akın bu sezonun altından kalkabilecek bir kaleci...........
|
akın bu maç senin kader maçın başarılı olabilirsin o kör petkoviçten kaleyi alabilirsin.
inşallah başarılı olursun . |
petkovicten cok daha iyi olacagını düşünüyorum
|
[COLOR="MediumTurquoise"][B]Petkoviç in Son Kullanma Tarihi Geçti Artık Akına Emanet Etse Daha İyi Akın İyi İşler Başarıyor[/B][/COLOR]
|
iste akina bir firsat kendini gostermenin vakti geldide geciyor,bunu iyi degerlendir hem bizi hemde kendini yucelt
|
neden bülent hocam 1. kaleci olarak akini oynatmiyor anlamiyorum
|
[B]
Sivas spor hazırlıksız UEFA Avrupa Ligi'ne katıldı ve hem içerdeki maçlar hemde dışardaki maçlar dengemizi bozdu birde yanlış zamada yapılan oyuncu satılması hepsi üst üste geldi. Sakat oyuncularda cabası.. Sivaspor'un elindeki imkanlarla en iyi şekilde oynayacağı kesin Biz oynayacak Yiğidolara güveniyoruz. Ve sonuça hazırız.... [/B] [IMG]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/25/799.gif[/IMG] |
[QUOTE=gül5858;552645][B]
Sivas spor hazırlıksız UEFA Avrupa Ligi'ne katıldı ve hem içerdeki maçlar hemde dışardaki maçlar dengemizi bozdu birde yanlış zamada yapılan oyuncu satılması hepsi üst üste geldi. Sakat oyuncularda cabası.. Sivaspor'un elindeki imkanlarla en iyi şekilde oynayacağı kesin Biz oynayacak Yiğidolara güveniyoruz. Ve sonuça hazırız.... [/B] [IMG]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/25/799.gif[/IMG][/QUOTE] Sen işi çözmüşsün bee hadi bakalım hayırlısı. Akın neticede bir türktür ve onu hırslı kılanda yedek kaldıgı sürece kendini gösterme cabasıdır. Hatırlarsan beşiktaş maçında 8taşlıları çıldırtmıştı kurtarışlarıyla o gün bu kaleci süper dedim. Her geçen gün petkoviç oldugu sürece hep akın olmasını istedim. Akına güvenim sonsuz |
[B]akına güveniyorum güzel mi maç çıkaracak izleyin görün[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:25. |