![]() |
Cevap: Murat Erdoğan Kasımpaşa'da
bizim yasir elmacıda gitti kasımpaşaya
|
Dogum gununuz kutlu olsun hocam nice yillara
|
şu murat satılacak amdammıydı be ah bülent ah elindekilerin kıymetini bilemedin
|
Murat Erdoğan'ın gönderilmesi en az Tum ve Sylla'nın gönderilmesi kadar üzmüştür beni.
|
sivasspor da cok garip isler oluyor MURAT ERDOGAN neden gonderildi analamdim ONUR dan da MUSA dan da savasci ve oyuna katkisi olan bir oyuncu nasil olurda takimdan gonderilir bunu anlamak cok zor.umarim bu sezon sans sivasimzin yaninda olurda lig de kaliriz..::((
|
[B]Sivasspor neden tüm oyuncularını sattı anlamıyorum.Bana göre parasızlıktan.yoksa Tum,Blica,Sylla,Diallo satılacak oyuncular degildi bana göre biz taraftar olarak bunu görüyorsak takımı yönetenler ve teknik ekipte hayda hayda görüyordur.Ben başka birşeye baglamıyorum.tek neden parasızlık bence.[/B]
|
[QUOTE=İbrahimAyas01;556846][B]Sivasspor neden tüm oyuncularını sattı anlamıyorum.Bana göre parasızlıktan.yoksa Tum,Blica,Sylla,Diallo satılacak oyuncular degildi bana göre biz taraftar olarak bunu görüyorsak takımı yönetenler ve teknik ekipte hayda hayda görüyordur.Ben başka birşeye baglamıyorum.tek neden parasızlık bence.[/B][/QUOTE]
kardaş bunların satılmasından elde edilen gelirle ne transfer yapıldı ne başka bişey. ayrıca lig başarısından da baya gelir elde edildi. yani parasız bi klup değildi sivasspor en iyi oyuncularını satacak kadar parasız değildi en azından |
[B]ozaman birileri bu takımın yoluna taş koydu.ya mafya yada başka bişey.yani durup dururken neden bir takım kurulu düzenini bozarki.hoca aynı yönetim aynı.aklım almıyor :confused: :confused:[/B]
|
[B]Yeni takımında başarılar bugüne kadar verdiğin emeklerden dolayı teşekkür ederiz[/B]
|
takımımızda görmekten mutluluk duyduğum kişilerdendi, demekki gitmesi gerekiyormuş. allah yolunu açık etsin...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:26. |