![]() |
Cevap: Denizli- Sivas Maçı Naklen!
Şu durumu görünce keske maçları hafta arası yapsak diyorum :rolleyes:
|
gündüz maçları bize yarıyor unutmayın sivasspor 3 -trabzon 0.
denizlisporda sıkıntılı onlarada acıyorum ama biz bu maçı almalıyız. lig tv ye ise sadece şunu söyleyeceğim sana lanet olsun lig tv. trt öbür yıl alayınızı s.... |
çarşamba günü maç olmadığı için bu maçı yayına almışlar başka maçlarımızı yayınlayacaklarını sanmıyorum zaten pişman olduk lig tv aldığımıza
|
[QUOTE=rallicifurkan;559484]arkadaşlar internet üzerinden bedava ligtv izleyen arkadaşlar bunun suçu çok ağır 5 yıla kadar hapis cezası var dikkat edin derim.yasal izleyin bana kalırsa[/QUOTE]
Doğru diyosun kul hakkı var işin içinde,en azından bir kahveye gidip izlemeli. |
tarih ne zamandı tam olarak...
|
[QUOTE=anils;559566]Doğru diyosun kul hakkı var işin içinde,en azından bir kahveye gidip izlemeli.[/QUOTE]
KARDESİM NE KUL HAKKI BE. NİYE PARA VERMEK ZORUNDA OLDUĞUMU ANLA ONDAN SONRA KUL HAKKI DE.. O ********LER MAÇLARI SİFRELİ VERECEK KUL HAKKI OLMAYACAK BEN ŞİFRESİNİ KIRACAM KUL HAKKI OLACAK... KAHVE KÖSELERİNDE COK SÜRÜNDÜK EVDE İZLEMEK VARKEN KAHVE NEDEN.. BÖYLE SALAK SALAK YORUM YAPIPTA ADAMI ZIVANADAN CIKARMAYIN..GERÇİ EN İYİ HİÇ YORUM YAPMAYIN.. |
haftaya çarşamba....................
|
ya internet üzerinden nasıl izleniyor bi bilen yazabilir mi.?
ben izleyemiyorum internet üzerinden lig tv yi. |
kayıpalar olmasaydı lig tv sivasın sürelkı peşınde olurdu olacak inşallah olacak
|
[B]Sivasspor Denizli karşılaşmasında sonuç malubübiyet olsun diyoruz.....
Gol görmeyi özledik maçlarımızda....[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:34. |