![]() |
Cevap: Bu'damı Hakemlik!!!
[QUOTE=sensetik;562563]benimde burnuma balık kokusu geliyor ama bakalım :mad:[/QUOTE]
Gel de o meşhur tezahüratı yapma.."Burası leş gibi.."..:) |
[B]YAZIKLAR OLSUN YA SENİN GİBİ HAKEME 7 SARI 1 KIRMIZI 1 DE NET PENALTI AMA VERMEDİİİİ ***NE HAKEM[/B]
|
[B]Bu hakemler bu sene çok üstümüze geliyor Fb macında ki ofsyttan gol. Diyarbakır macında Ersen'e atılan 2 tane üst üst kafa ve şimdi de bu maçta ki olaylar.
Federasyon illa bizde eylem yapıp siyah çelenk mi koyalım ![/B] |
işte maç sonu hırsız yamağının açıklaması:
[B]FAHRİ'DEN "PENALTI" İTİRAFI[/B] Denizlispor - Sivasspor karşılaşmasının 46. dakikasında Cihan'ın kafa şutunda topu çizgiden çıkaran Denizlisporlu Fahri Tatan, pozisyonun penaltı olduğunu söyledi. Maçtan sonra bu konudaki soruları yanıtlayan Fahri, "Cihan kafayı vurduğunda kolum ile kafam birleşik pozisyondaydı. Refleks olarak topu elle çeldim" şeklinde konuştu. |
Düsenin dostu olmaz, bizimde su kötü günümüzde sirtimiza cikmaya calisiyorlar. o halde öylesi pis hakemleride yenecegiz, o gücümüzde var biraz sabir diyorum ve birlik beraberlik.
|
[QUOTE=sensetik;562596]işte maç sonu hırsız yamağının açıklaması:
[B]FAHRİ'DEN "PENALTI" İTİRAFI[/B] Denizlispor - Sivasspor karşılaşmasının 46. dakikasında Cihan'ın kafa şutunda topu çizgiden çıkaran Denizlisporlu Fahri Tatan, pozisyonun penaltı olduğunu söyledi. Maçtan sonra bu konudaki soruları yanıtlayan Fahri, "Cihan kafayı vurduğunda kolum ile kafam birleşik pozisyondaydı. Refleks olarak topu elle çeldim" şeklinde konuştu.[/QUOTE] suç sende değil Fahri, sen görevini yaptın, suç o pozisyonu görmeyen hamsi tipli ******** ve namussuz hakemde. |
Mübarek günde kötü söz de söylemek istemiyorum ama anlayan anlıyordur ... Zaten genel anlamda da Sivas'a ve Sivaslıya karşı olunmasından dolayı pekte takmıyorum artık böyle şeyleri .. İnşallah kendi başımıza yeniden yükselmeyi başaracağız ve bunu birlik beraberlik çerçevesinde gerçekleştirebiliriz ancak.. Bizim eleştirirken anlatmak istediğimiz olayda buydu,istenilen oyun ve mücadele buydu nitekim rakibimizde alt sıraların ekibi o yüzden daha çok çalışıp,daha iyi mücadele ederek çıkışa geçmeliyiz ki bu 1 puan da belki önemli gibi gelmeyebilir ama futbolcular için büyük bir moral,bizler için de iyi bir göstergedir...Allah'ın izniyle Bursa karşısında alınacak bir galibiyet tekrar yükseliş dönemine girmemizi sağlayacaktır.. Başarılar Yiğidom !!
|
[QUOTE=sensetik;562596]işte maç sonu hırsız yamağının açıklaması:
[B]FAHRİ'DEN "PENALTI" İTİRAFI[/B] Denizlispor - Sivasspor karşılaşmasının 46. dakikasında Cihan'ın kafa şutunda topu çizgiden çıkaran Denizlisporlu Fahri Tatan, pozisyonun penaltı olduğunu söyledi. Maçtan sonra bu konudaki soruları yanıtlayan Fahri, "Cihan kafayı vurduğunda kolum ile kafam birleşik pozisyondaydı. Refleks olarak topu elle çeldim" şeklinde konuştu.[/QUOTE] [B]adamın bi suçu yok hakeme gidipte penaltıyı ver elime deydi diyecek hali yok..ama delikanlılık yapmış açıklamış değdiğini...[/B] |
[QUOTE=AlemdarEnes;562661][B]adamın bi suçu yok hakeme gidipte penaltıyı ver elime deydi diyecek hali yok..ama delikanlılık yapmış açıklamış değdiğini...[/B][/QUOTE]
[B] delikanlılık maçtan sonra söylemekle olmaz.Delikanlı olsaydı orda hakeme gider delikanlı gibi penaltı elimle çıkardım ver penaltıyı derdi.Bu korkaklık ve yüreksizliktir.Unutmayacaz bu maçı,siz hakem hatasından ne zaman puan kaybettiniz diye bu sezon soru soran olursa bu maçı unutmayın suratlarına çarpın...[/B] |
Bunlarin tek düsünceleri Sivasspor`u altta birakmak, cünkü iki senedir baslarina bela oluyor ve buda islerine gelmiyor. Üclü BIZANS ittifaki gibi Istanbul egemenligini rahat sekilde yürütemeyecekler.
Merak etmesinler, tökezlesekte düsmeyecegiz Allah`in izniyle! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:43. |