![]() |
Cevap: Uygun Erman Kılıç'a Kızdı!
[QUOTE=ONUR;565745]Hocam lütfen idmanlarda son vuruşları bol bol çalıstırın..son vuruşlarda çok etkisisiz..[/QUOTE]
aynen katılıyorum ama ondan önce takım halınde defans ögrenmeleri lzm |
bülent hoca yerın kulagı var bu tarz bişe yapacaksan bunu bellı etme senın sinirlenıp ufak bi ceza verdıgın durum DIŞ BASINA 1E BEŞ KATARAK DALLANDIRP BULLANDIRILARAK BIRAZDA SÜSLENEREK HABER YAPILIO VE SİVAS İÇİN OLDUKCA OLUMSUZ HABERLER YAPILIO HOCA ERMANA KIZDI DEGILDE HOCA ERMANI KOVDU DAHA DIKKAT HELEKI BU GÜNLERDE KİMSEYE MALZEME OLMAYALIM HABERIN DOGRULUGUNU YAZIOSUN ADAMLAR YORUMU YAYINLAMIO BURDAKILER BILMEZLER EVCIL OLDUKLARI İÇİN İSTSSNA HARIÇÇ
|
bence bülent efendi idmanda sadece gol ve orta calıştırmalı bu arada yasindede düzelme var ama erman denen adama o kadar dünyaları verdik hiç bi iş yapmıyo:D
|
Herkes Ersene kızıyor 2 önemli adamı verdik ermanı aldık ama ermanda bir şey yok.
|
erman iyi oyuncu ama yanlış yerde oynatıyo bülent hoca onu.
erman yerikanatlar ve erman geniş alan oyuncusu. ama şimdi orta sahada rakip defansla boğuşuyor ve başarılı olamıyor. erman iyi oyuncu bülent haksızlık ve artistlik yapıyor.anlaşılan fatura ermana çıkacak. yazık ki ne yazık. |
[B]ARTIK ATTIĞIMIZ HER ADIMA DİKKAT ETMEMİZ LAZIM ÇOK KİRİTİK VİRAJDAYIZ ARTIK 3 PUANI ALAMAZSAK ÜMİDİMİZİ KESERİZ ARTIK.!!!![/B]
|
öncelikle kaybedilen topa koşmadığı için ceza vermesi çok güzel aklını başına alsın erman en çok tum ve sllya verip te şu ermanı aldıüımıza yanıyorum güzelim adamları gönderdi ermanı aldı onun yaptığına bak sivas bu maçta çok hırslı olacak yenecez inşallah i.b.b yi bu arada antremanda musa aydın a bol bol boş kaleye gol atma çalıştırması yok bülent hocam atamıyor malesef
|
sanki suç ermandaymış gibi birde hedef saptırıyo dengesiz ya.adamı oynattınmıki adam gibi bide söylediklerini yapmasını bekliyosun.adamın istikbaliyle oyna kulübeye mahkum et,ondan sonrada kendi kendine artislik yap.getirdiğin topçuların çoğunun istikbaliyle oynadın
|
Erman,azıcık kendini bu takıma versen,senden daah iyi sol kanata oyuncusu bu ligde yok yahu!Artık kendini göster!
|
valla hoca ii yapmis futbolcunun gozunun yasina bakmayacaksin para verildi getirildi
ben olsam elimde sopayla antrenmana cikarim yanlis yapanin kafasinda kirarim oynayacaklar gelirken nazlaniyorlar ersen benim cok begendigim biri cunki tumdan daha cok kosan savsan ve istekli ama bir turlu olmadi ne yapsin adam olmayinca olmuyor iste ama kiracak seytanin bacagini bundan eminim o hak ediyor |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:50. |