SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Takıma Destek (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27349)

Salim58 28.09.2009 08:21

Cevap: Takıma Destek

[QUOTE=sevda58;566981][COLOR="Green"][FONT="Century Gothic"][B]Dogru duzgun taraftarimiz yoktu bile (yurekten destekleyenler ve cekirdekciler) simdi bakiyorumda taraftar iyice parcalara bolunmus.

Ne olursa olsun, ister ligde kalalim, ister bank asya, iste kume, bu takim bizimmi? BIZIM!! [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

[B]aynen katılıyorum size..............[/B]

efsane5858 28.09.2009 08:57

takima tabiiki desdek vericez ama bülent hocanin istifasini su yüzden istiyorum suan takimda asiri baski var galip gelmek istiyorlar ama gelemiyolar bu kolay is degil bu kadar baski varken galip gelebilmek bu yuzden hoca istifa atmeli yerine kim gelirse gelsin bu takim rahatlar ve galip gelmeye baslar.ve ayrica bülent hocanin istifa etmesini isteyenler takima desdet vermiyomus gibi davranmayin

57 Mehmet 28.09.2009 12:55

iyi günde takimi göklere cikaran kötü günde ise takimi yerden yere vuran hocaya küsüpte takimdan destegini ceken bütün taraftarlara yaziklar olsun

Shan58 28.09.2009 13:19

Taraftar istediği kadar destek olsun. takım moral olarak çökmüş zaten.
Ne kendilerine güven kalmış nede mücadele hırsı.
Taraftarın yapabileceği fazla bişey yok. bundan sonra iş yönetimin ve teknik heyetin.

Eğer bişey yaparbilirlerse yaparlar ama çöküşde çıkış gibidir. bi başladımı uzun süre devam eder.

Yönetim ve Bülent Uygun Keşke geçen seneki çıkışta bu kadar havaya girmeselerdi ama iş işten geçti.
Geçen seneki çıkış herkesi yanılttı. her şekilde başarılı oluruz, ikinci lig adamıyla bile şampiyonluğa oynarız dediler ama olaylar bekledikleri gibi gerçekleşmedi.

Başarıyı kednilerinde değil biraz da başka yerlerde arasalardı bugün bu durumlara düşmezlerdi.
Geçen sene gaz veren, yönetimi yere göye sığdıramayan, Svias'ı sistem takımı ilan edip kim gelirse gelsin başarılı olur diye gaz veren basın bu sene bir satır haber bile yapmıyor.

Bu takım Bilica ve Mehmet Yıldız üzerine kuruluymuş. ikiside gidince herkesin ipliği pazara döküldü.
Sedat, Hayrettin, Yönetim, Bülent Hoca hepsi bunlardan geçiniyormuş meğer.

İnşallah Mehmet Yıldız en kısa zamanda döner ve Defansa'da önlem alırlarda en azından ilk yarıyı olabildiğince hasarsız atlatılır.

oktay69 28.09.2009 13:23

Malesef kötü buna dile getirdik yazılarımızda ama göz göre göre bu hal oluştu.

Salim58 29.09.2009 07:08

[B]özellikle bu haftaki antalya maçında takıma gerçek anlamda destek olunmalı takımın buna ihtiyacı var 12 inci adam bu hafta görevini yapmalı [/B]

Örükcülü 29.09.2009 07:48

Takımı tanımakta güçlük çekiyoruz. Geçen sene 7. hafta da 14 puanla 5. sırada iken lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisindeydik, şimdi sadece 1 puanla lider Fenerbahçe'den 20 puan gerideyiz. Şaka gibi, inanılır gibi değil.

Hani her takım yaşar düşüş ama her yıl 5-10 basamak geri giderek bir kaç yıl sonra düşebilir. Zar zor çıktığımız Süper Ligde uzun yıllar kalırız derken, rüya gibi geçen 2 senenin ardından küme düşersek hepimize çok koyar.

Onun için diyorum ki, iş işten geçmeden herkes üzerine düşen görevi yapsın. Biz taraftarlar bu hafta tribünde yerimizi alalım, Bülent Uygun inandından vaz geçsin Yasin'i kessin Murat'ı oynatsın, Ersen Martini kessin KAMANAN'ı oynatsın, yönetim uyansın bir kendine gelsin.

Yoksa bazı şeyler için geç kalmış olacağız.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:59.