SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Diyarbakır ligden çekiliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27362)

SenSetik 28.09.2009 15:05

Cevap: Diyarbakır ligden çekiliyor

[QUOTE=gurbetim58;567329]Bursa Spor taraftarlarının idda ettiği gibi diyarbakır spor taraftarları istiklal marşımızı ışlıklamışlar ve Barzani posterleri açılmış.
diyarbakırlı taraftarlarını istiklal marşımıza saygıya Davet Ediyorum

:mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]

Burada forum yöneticisi sıfatıyla daha yapıcı konuşmak isterdim. Ama spora siyaset karışmayacaksa önce kendileri bunu engelleyecek. Önce Türk Milletini vatanhaini olmadıklarına ikna edecek.

Bana kimse Diyarbakırlıların çoğu pkk taraftarı değil diyerek martabal okumasın...Birçok arkadaşım oralarda öğretmenlik yaptı öz dayımın oğlu doktordu 1 ay öncesine kadar. İstiklal marşını ıslıklamak bir kenara bırakalım, cesareti olan varsa arabasına bir Türk Bayrağı asıp girsin bakalım Diyarbakır sınırlarına. Tabik her sepette çürük elma vardır. Ama maalesef orada ancak çürüklerin içerisinde belki bir kaç doğru dürüst elma bulabilirsiniz...bu da zor ama...

Burda bol keseden konuşan arkadaşlar gitsin Diyarbakır'a bir ev kiralayıp bi de üstüne camına bir bayrak assın...Eğer aynı şekilde gelip konuşabiliyorsanız bende size helal olsun diyeceğim.

Çekileceklermi....Buyursunlar....Trübünlerde çocuk katili apo posteri asanlara Bank Asya bile fazla...

ekingölü 28.09.2009 15:22

çok kötü olmuş,tamam Diyarbakır hırçın ama bu kadarıda fazla.

kızılova 28.09.2009 15:23

diyarbakırspor da düşüş başlayınca çekilirim diye tehdit ediyor. yemezler çekilirsen çekil tutan mı var

yerliturkuaz 28.09.2009 15:32

[B]Çok yazık ço kyazık gerçekten çok yazık. Acaba Atamız Bursa taraftarının ve şimdide bu forumda onları destekleyici sözleri duysa acaba nasıl bir tepki verirdi size. Sizin adınıza utanıyorum. O kadar şehiti boşuna vermişiz öyleyse...

Bu ülkenin sınırları içersinde kalan her ilin takımı süper ligde katılabilir. Ama böyle sözde milliyetçilik yaptığını zanneden geri zihneyetliler ile bu ülke içerisinde daha çok pkk gibi örgütler çıkar. Pkk çıkmasının sebei işte sizin gibi geri zihniyetli milliyetçiliktir.

Başkanım eğer çekilmezsen onların yaptıklarını onaylamış olur teslimiyetini kabul ettirirsin. Sizin gibi başkanlara ihtiyacı olan bu ülkenin böyle gerici milliyetçilere yenilgiye düşmesi Türk futbolunun büyük kaybıdır.[/B]

caynina 28.09.2009 15:35

çekilse iyi olur ama çekilmiyormuş ligden keske ligden cekilse bu kadar Fenerbahce macondaki olaylardan sonra.

akyuvalı 28.09.2009 15:43

Öyle kolay değil yürek ister, çekilsinde görelim...

SenSetik 28.09.2009 16:02

[QUOTE=yerliturkuaz;567341][B]Çok yazık ço kyazık gerçekten çok yazık. Acaba Atamız Bursa taraftarının ve şimdide bu forumda onları destekleyici sözleri duysa acaba nasıl bir tepki verirdi size. Sizin adınıza utanıyorum. O kadar şehiti boşuna vermişiz öyleyse...

Bu ülkenin sınırları içersinde kalan her ilin takımı süper ligde katılabilir. Ama böyle sözde milliyetçilik yaptığını zanneden geri zihneyetliler ile bu ülke içerisinde daha çok pkk gibi örgütler çıkar. Pkk çıkmasının sebei işte sizin gibi geri zihniyetli milliyetçiliktir.

Başkanım eğer çekilmezsen onların yaptıklarını onaylamış olur teslimiyetini kabul ettirirsin. Sizin gibi başkanlara ihtiyacı olan bu ülkenin böyle gerici milliyetçilere yenilgiye düşmesi Türk futbolunun büyük kaybıdır.[/B][/QUOTE]

GERİCİ MİLLİYETÇİ :confused::mad:
zihniyet belli hocam...seninle bu konuyu enine boyuna çok tartışırdım ama burası bir spor formu...
ama şunu bilmeni isterimki, yakında bu ülkeyi özsahiplerine dar edeceklerini görmeyecek kadar kör olanlara sadece acıyorum...

cılgınsivas58 28.09.2009 16:09

bursayı şiddetle kınıyorum bursa taraftrı herşy beklenir helede teksas

aykut5823 28.09.2009 16:19

helal olsun Bursa taraftarına keşke herkez sizin gibi duyarlı olsa bir futbol sever olarak diyarbakırı bu ligde istemiyorum DİYARBAKIR KÜMEYE!!!!!!

ready 28.09.2009 16:21

[B]bir stad düşünün maç sırasında terör örgütü lehine sloganlar atılıp maç çıkışın da polise taş molotof kokteyliyle saldıran zihniyetin süper ligde işi yoktur[/B]

[B][COLOR="DarkRed"] Diyarbakır Kümeyee[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:02.