SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kamanan Kesik Yedi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27370)

yorgun(58) 29.09.2009 15:46

Cevap: Kamanan Kesik Yedi

yav bu habere çocuk bile inanmaz kamanan mı koşmuyormuş adam andarlet maçında oyuncu yavaş çıkıyor diye kendini yırtıyordu kart gördü oyuzden bence sivas sporda ondan başka takımı için oynayan oyuncu yok hayrettinde bile oruh yok şimdi hoca ilk 18 e almıyor yazık lar olsun hocaya ve bu yöneticilere bu arada antalya bizi yener boşa hayal kurmayın yasin ve ersen kazması da ilk 11de oynar yine nede olsa hoca mennajerleri yasin ersen erman cihan oynamasında kim oynasın:mad:

mucahitbaba58 29.09.2009 16:08

hoca simdiye kadar kizmadim sana ama su yaptigin resmen ayrimciliga girer yasini kesmen gerekirken
tutup en guvendigimiz en sevdigimiz ve en vefali adami kadro disi birakiyuon amacin ne yaa senin kamanann sahada dolasmasi bile yeter bu yaptigin harekete karsilik seni de suresiz kadro disi ve sivasspor tesislerine giris yasagi koymayi isterdim bulent hoca

mucahitbaba58 29.09.2009 16:19

ben bui hocanin aklinda suphe etmeye basladim haa valla
yaa kamanan gibi birini keskem hangi akla hizmet yaa
aklimdan gecen su takimi ilerlemesini engellemek baska bi sey gelen varsa soylesin INANAMIYORUM YAAA
DILERIM KAMANANDA GIDER DILERIM BETER OLUN HEMI

altuntas58 29.09.2009 16:35

[B]Hiç bir futbolcu sivasspor için vaz gecilmez değil eğer hoca koşmuyor diyorsa koşmuyordur idmanlarda isteksiz davranıyor istenileni vermiyorsa hocanın kamananı kızağa cekmekten daha doğal ne olabilirki sizler klavye başından atıp tutmakla bir yere varamazsınız kiminiz hoca beğenmezsiniz kiminiz futbolcu beğenmezsiniz burdan konuşmak çok kolay bizim üzerimize düşen vazife hocamızın ve futbolcularımızın moral ve motivasyonunu yüksek tutacak cümleler kurmak atıp tutmak zayıf taraftarın yapacağı acizlikten başka bir şey değildir

BAŞKA SİVAS'DA BAŞKA SİVASSPOR'DA YOK [/B]

oquzh4n58 29.09.2009 16:56

erSEnın Yerıne Ibrahım ve mehmet arkalarındada kamanan oynamalı

58_babacan_58 29.09.2009 17:06

[B]KAMANAN GİBİ ADAMI KADROYA ALMIYO HAYRET BİŞEY BÜLENT HOCA BU SENE ÇOK GARİP ÇOKKK !!!![/B]

yurtoglu22 29.09.2009 18:01

Sayyin yönetici ve seyirci ce cevap yazan Arkadaslar nekadar kolay görünse teknik tiroklük kolay bir is degildir beyler bende diyordumki kamamana ne oldu Demeki proplem yine bir yabanci Antramanda isteksiz ve kimseyi takmiyor ve Tembelin birisi imis Buna teknik adam ne yapsin isteksiz calisan kisi kosmaz isteneni yapmaz tenbellesir ve beni kovsunlarda para alayim gibi bahaneler Teknik kisiler en dogrusunu yapmisisteksiz olan kisi kodro disi ve ceza ile Cezalindirilmasi lazimkim kendiliginden pes ettirilmesi lazim yoksa kuluple istedigini yapar taviz yoktur basta yabanci oyuncular kulüp onlari izin icin almiyor oynasin diye aliniyor bizde yerli izin yapan oyuncu cok yabanci oyuncuya ihtiyacimiz yoktur. Futbolcu ilk dk son 90 dk kadar elinden geleni yapmasi lazim yapmazsa ondan fayda gelmez.... Sivasspora destek lazim evdeki maclarda ki puan ve puanlar alsin , ALLAH ISINI RASGETIRSIN BÜLENT HOCA ISIN COK ZOR::: SANA ACILEN KALECI LAZIM KASICIN YOK YOKKKKK!!!!!

Bekir Yurtoglu
Lauenburg / ELBE

_DeReBeYi_ 29.09.2009 18:31

[B]yasin i ersen i erman i malini kadro disi biakmiyon da kamananimi birakiyon sen de birak bulenttttttt kamananida balili ginbi yapacan sonun da[/B]

sevda58 29.09.2009 18:37

[COLOR="Green"][FONT="Century Gothic"][B]Hocam sen daha iyi bilirsin ama, Adami ilk 11'e almiyorsun, Kamanan oynamak istiyor, ama oynatmiyorsun, digerleri oynamak istemiyor ama siz inatla ilk 11'e aliyorsunuz. Bence ona sans vermeniz lazim, bu sekilde hic bir yere varamazsiniz.. [/B][/FONT][/COLOR]

ready 29.09.2009 18:58

[B]hocam dikkat et de seni de kızaga almasınlar [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:52.