![]() |
Cevap: Biletler Bugün Satışta!
bu hafta bu stad ya dolacak ya dolacak. güzel bi pazar gecırmek ısteyen herkes stada.3 puan haftasını kacırmayın:)
|
[QUOTE=GuVeN;568245]lütfen bencede gelme yazık parana,o parayla bi paket sigara alırsın ömrün uzar..offff offff...[/QUOTE]
Abi bilet aldınmı?Almadıysan beraber alalım.Kalabalık olalım |
[QUOTE=ONUR;568248]Abi bilet aldınmı?Almadıysan beraber alalım.Kalabalık olalım[/QUOTE]
birlikte olalım diye almadım.stadda senın yerın benım yerım muhabbetı donuyor malum:) |
[QUOTE=GuVeN;568250]birlikte olalım diye almadım.stadda senın yerın benım yerım muhabbetı donuyor malum:)[/QUOTE]
Tamam o zman abi bunu en kısa sürede konusup halledelim :) Erkenden alalım biletlerimizi :) |
[QUOTE=ONUR;568252]Tamam o zman abi bunu en kısa sürede konusup halledelim :) Erkenden alalım biletlerimizi :)[/QUOTE]
[B]biletleri almadan haberim olsun gelme ihtimalim yüksek yol uzun iş izin vermesede sivasspor sevdası herşeyden üstün geleceğim inşallah[/B] |
BAŞKA ÇAREMİZMİ VAR MECBUREN GİDECEĞİZ.
|
[B]Biletler çok makul fiatlarda satılıyor haydi yiğidolar dolduralım 4 eylülü sivassporumuzu hiç susmadan destekleyelim[/B]
|
Biletler bugün itibariyle kongre müzesi yanındaki gişede satımaya başlandı...ben alırken daha bir çuval bilet vardı...haydi pazar olmadan tüketelim biletleri arkadaşlar...
takımın bize en çok ihtiyaç duyduğu günler bugünler...iyi gün dostu olmayalım..trübünleri bu kötü günlerde doldurabilmek önemli olan... |
[QUOTE=sensetik;568382]Biletler bugün itibariyle kongre müzesi yanındaki gişede satımaya başlandı...ben alırken daha bir çuval bilet vardı...haydi pazar olmadan tüketelim biletleri arkadaşlar...
takımın bize en çok ihtiyaç duyduğu günler bugünler...iyi gün dostu olmayalım..trübünleri bu kötü günlerde doldurabilmek önemli olan...[/QUOTE] [B]yer ve mekan aynı pazar günü sabah bilet buluruz demi[/B] |
[QUOTE=Salim58;568391][B]yer ve mekan aynı pazar günü sabah bilet buluruz demi[/B][/QUOTE]
pazar günü sabaha bilet büyük ihtimal bulunur...ama orada kalmazsa statta kesi oluyor...dışarıdan gelenler için mutlak pazar sabaha statta bilet ayrılıyor... zaten bitmez pazara kadar...1 kişi bile yoktu ben gittiğimde sıra bekleyen...saat 12:30 gibi... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:05. |