![]() |
Cevap: Yiğido Patlarsa Lig Sarsılır !
bunları söyleyene bak çay demle..:)... ersen ... sen önce adam gibi oyna da ondan sonra taraftardan alkış bekle.yıllardır sivassporu takip ediyorum ve ilkkez sivassporlu bir futbolcunun aleyhtarlığını bu derece fazla yapıyorum.diğerlerine hadi amenna da sen bu takıma layık değilsin ersen martin.hala aklımda valla bu erseni antep beğenmedi sivasspor gidip kaptı.haydaaaaaaaaaa...
|
[B]Bu maç ve her maç her zaman desteçiniz Sivassporum...[/B]
|
[COLOR="Green"][FONT="Century Gothic"][B]insallah antalya macinda patlayan taraf taraftar degilde siz olursunuz... [/B][/FONT][/COLOR]
|
SANA GÜVENİYORUM ERSEN SONUNA KADAR SEN ÇOK KALİTELİ İYİ BİR FUTBOLCUSUN AMA SENİ ANLAYAN YOK
|
bırak laf yapmayı da işini yap.dikili ağaç gibi duruyorsun sahada.
|
hadi bakalım biz hep arkanızdayız zaten ne olursa olsun bu hafta artık şu patlama gerçekleşsın artık demi
|
NE GOLCÜ AMA 7.HAAFTA SONUNDA GOL KRALLIĞINDA LİDER ERSEN MARTİN DİŞLERİNDE DİŞ KALMAMIŞ SAÇINDA SAÇ KALMAMIŞ TOP OYNUYOR NERDEN BULUYOZ BU DÖKÜNTÜLERİ
|
işte simdi erseni sevmeye basladım hadi ersen sende patla takımda :D
|
[B]Ersen Martin henüz Sivasspor'u sevindiremedi. 'Ve taraftarında kendisini çok eleştirmesine neden oldu her maç sonrası yorumlarda bunu okuduk..
Bu açıklama sonrasında taraftarla arasındaki buzları eriteceğini düşünüyorum. ''Ancak gol olmadan bu buzların erimesi söz konusu olamaz....[/B] |
[B]ersen kendine gellll, biz 3-1 anderlechtde oynuyan erseni istiyoruz [/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:59. |