![]() |
Cevap: Hakkınızı Helal Edin
tüm içtenliği ve samimiyeti ile yazdığı bu yazısında gerçeklerin acı olduğunu birkez daha vurgulamış.
Hakkımız sana helal olsun. |
HAKKIMIZ HELAL OLSUN ASKER HOCAM SENI COK SEVIYORUZ VE ASLA UNUTMIYACAGIZ HERZAMAN KAPIMIZ ACIK SANA SEN BIZIM BIR PARCAMISIN
HARBIDEN ADAM GIBI ADAMSIN ASKERIM DUYDUNUZ ARKADASLAR ASKER HOCAMIZ BILE SIVASI COK SEVIYOMUS ARTIK BU SAATDEN SONRA BIRLIK ZAMANI TEK YUMRUK OLALIM HEP BERABER OLALALIM BU TAKIM BIDAHA GELMEZ KIYMETINI BILELELIM HERSEY SIVASSPOR ICIN CANIMIZ FEDA OLSUN GUN BIRLIK ZAMANI HAYDI YiGiDOLAR |
ben bardağın dolu tarafından baktığım için için gitmesini istemiyordum neden istiyim ki 7 haftalık boş tarafına bakmadım ki bardağın
|
rüyamızda göremeyeceğimiz şeyleri yaşattı bize şimdi artık rüyada görme zamanı olmaz inşallah
|
gitme hocam nolur gitmeeeeee:mad:
|
[B][url]http://www.facebook.com/group.php?gid=274798775095[/url][/B]
helal olsun bülent hoca |
[B]HELAL OLSUN HOCAM BASARILAR DILERIZ HAYATTA[/B]
|
Siz helal edin hocam siz biz değil....
|
Hakkımı helal ediyorum, eğer bir hakkım varsa!
Sayın hocam aynı zamanda adaşım Bülent UYGUN'un beklenmedik bir zamanda Sivasımıza veda etmesi karşısında çok üzüldüm.Hep destek oldum, içimdeki fırtına Sivas spor sevdasıydı.Şöyle maziye baktığımda Sivas Spor her anlamda ilerleme kaydetti bu sizin ve sizin gibi düşünenler sayesinde oldu.4 eylül stadında maç seyretme keyfini sizinle buldum.
Unutmamak lazım gelen gideni aratır, sizi çok arayacağız.Hayatta başarı, esenlik ve mutluluk diliyorum, ben hakkımı helal ettim sizde helal edin.helal edin çünki bu güzellikleri bize yaşattığınız için.Güle güle gidin yolunuz ve bahtınız açık olsun.Sivas her zaman size açık, gelin ve maziyi tekrar canlandırın.... |
bülent hoca seni özleyceğiz yönetim bülent hocadan başka hangi güzel t.d bulacak çok merak ediyom güzel adamın istifasını kabul ettiler şimdi bul t.d
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:44. |