![]() |
Cevap: Bülent Uygun'lu Sivas Tarihe Geçti
resmen deli oldum ya olamaz böle bişe adi ********ler istifa diyenler çıkıpda yönetin takımı + adresleri werin kınalarınızı yolluyum nankör ********ler
|
resmen deli oldum ya olamaz böle bişe adi şrefsizler istifa diyenler çıkıpda yönetin takımı + adresleri werin kınalarınızı yolluyum nankör mikroplarler size hiç bişey yaramaz insanlıksızlar
|
biz hocamızla her zaman gurur duyduk halada hocamızın arkasındayız
|
[QUOTE=ozbss07;570547]resmen deli oldum ya olamaz böle bişe adi ********ler istifa diyenler çıkıpda yönetin takımı + adresleri werin kınalarınızı yolluyum nankör ********ler[/QUOTE]
o senin icinde ki öfke varya bendede on kati var kardesim sana aynen katiliyorum |
yav sizleri anlamakta zorluk çekiyorum kimse sivasspordan ve sivaslılardan üstün değildir sivasspor handır gidenler yolcu
|
onun için birbirinize hakaret edeceğinize takımımıza sahip çıkalım isteyende olacak istemeyende herkes aynı fikirde olacak diye bir kanunmu var sizler daha birbirinize tahammül edemiyorsunuz bu formlar ne için bu sitenin amacı ne herkes eleştirilerini fikirlerini açıklayacak olumlu veya olumsusuz her görüşe saygı duymak lazım
|
adam başarı üstüne başarı yapmış ya
|
vallahi başarılar hocadanmı kaynaklanıyordu yoksa futbolcuların özveriisimiydi bu tartışılır.eğer keramet hocada ise neden bu sene böyle oldu. yani bunu tartışmak gerek..
|
[QUOTE=fatihtuztas;570238]hiç bir zaman bülent hoca unutulmayacak sivasta,bir bülent hoca bir de ismail kartal. bu iki insanın daima kalbimizde yeri olacak.[/QUOTE][B][COLOR="red"]Bakarsın İsmail hocayı sezon başında çağırmışlardı istermisiniz o gelsin[/COLOR][/B]
|
[B]
Şu söz çok kulak tırmalayıcı "O Sivassporu buralara getirdi ise Bülent Uygun' u da Sivasspor buraya getirdi" diye ya Allah aşkına biz Lorantı biryere getiremedik, Karol Pezce' yi biryere getiremedikte Bülent Uygun' umu buralara getirdik? komik olmayın, haa bu arada şimdi bana eski bir Fenerbahçelisin yaftasını vurmak isteyenler bilsin ki eski bir Fenerbahçeli değil Galatasaraylıyım... Fırsatını bulunca vur abalıya taktiğiyle elinden geleni yapanlara diyecek bir sözüm yok, hemen söylentilere başladılar oraya gidecekmiş buraya gidecekmiş diye dilerim ki Milli takımın başına geçer ve yine dilerimki Dünyaca ünlü bir takımı idare eder. Allah kendisinden razı olsun,onu yaptıklarını görmeksizin yüksek sesle tenkit edenlerinde sebebini biliyoruz.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:25. |