![]() |
Cevap: Ünsal: Yeni Hocamız Belli Oldu
Henüz isim netleşmemiş, yorum yapmak konusunda acele etmemek gerek.Teknik direktör olarak kim gelirse gelsin ön yargılarımızı bir kenara atarak gelen teknik ekibe, yönetime ve futbolculara ddestek olmalıyız.Bir kaç maça göre yorumlamamalı, uzun vadede cereyan edecek durumlara göre değerlendirmelerde bulunmalıyız.bu sezon ilk beş içinde olmak hayal gibi görünüyor ama umutsuz da değil.bir sonraki sezona yatırım yapılmalı ve sabırla gelen teknik ekibi takip etmeliyiz.şimdiden Sivas spora başarılar yaşatması temennisiyle...
|
muhsin ertuğral oldu galiba hayırlı olur inşallah yeterk, cesur olsun sivasspora bağlı olsun ve basarılı olsun
|
[QUOTE=58_babacan_58;570940][B]MUHSİN ERTUĞRAL GÜZEL HOŞTA TÜRKİYE FUTBOLUYLA PEK ALAKASI OLMAMIŞ GENELDE AFRİKA LİGİNDE ÇALIŞMIŞ YA UMARIM TEMENNİMİZ BAŞARILI OLMASI TABİKİ....[/B][/QU
MUHSİN ERTUĞRAL EĞER SÖYLENDİĞİ GİBİ G.AFRİKANIN MADDİ MANEVİ EN GÜÇLÜ TAKIMINI BIRAKIP SİVASIMIZA GELİYORSA GEÇİÇİ OLMAYA DEĞİL BAŞARI İÇİN GELİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.HAYIRLISI SİVASIMIZ İÇİN.. |
Eğer Muhsin bey ise, çok iyi bir tercih.
İçeride adı çok konularda yıpratılmış bir insan olmaması, dünya futbolunu yakından izliyor olması, Afrika'dan iyi oyuncuları kolaylıkla getirebilecek olması artıları. Nasıl bir futbol oynatacağını görmek, ve elimizdeki oyuncularla iletişimini beklemek sonra daha net yorum yapmak doğrudur diye düşünüyorum. Bülent bey ile bir kısım taraftar arasında olan duygusal bağın olmayacağına eminim. Daha profesyonel bir tutum takınacak diye umuyorum. Başarılar dilerim. |
[B]Hakkımızdan hayırlısı bakalım süper liğde gidişatımız değişekmi önemli olan budur bence isabetli bir tercih olmuştur[/B]
|
bu haberi fikret unsal yalanladı
|
belli olmaz bu adam iyi de olabilir
|
[QUOTE=KAOS;570980]Eğer Muhsin bey ise, çok iyi bir tercih.
İçeride adı çok konularda yıpratılmış bir insan olmaması, dünya futbolunu yakından izliyor olması, Afrika'dan iyi oyuncuları kolaylıkla getirebilecek olması artıları. Nasıl bir futbol oynatacağını görmek, ve elimizdeki oyuncularla iletişimini beklemek sonra daha net yorum yapmak doğrudur diye düşünüyorum. Bülent bey ile bir kısım taraftar arasında olan duygusal bağın olmayacağına eminim. Daha profesyonel bir tutum takınacak diye umuyorum. Başarılar dilerim.[/QUOTE] Başta sıkıntılar yaşaması doğal olacaktır.Ama çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum..Sivassporun belli bir alışmışlığı var artık süper lige,3-4 takviye ile yine ligin dişli takımlarından biri oluruz. |
sivasımıza hayırlı olsun, kan değişikliği her zaman iyidir, şansımıza milli maç arası var.
ankaraspordan savunma ve orta sahaya takviye yapabilirsek muhtemelen takım patlama yapar.. savunma sorunumuzu halledersek, bu takım çok işler yapar. ama yasin ve ersen martin bu takıma artık zor girer.. pecze getirildiğinde onada çok güveniyordu yönetim, umarım onda yaşadığımız başarısızlığı yaşamayız.. .......HAYDİ YİĞİDO AYKLANMA ZAMANIIII... HEP DESTEK, TAM DESTEK... |
ya arkadaşlar ligtv nin sitesinde birisi almanya aachen ın hocası mehmet ali cantürk le anlaşıldı demiş. doğru değildir demi..:rolleyes::rolleyes:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:47. |