SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'da Hoca Öyküsü (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27498)

MTS 08.10.2009 22:52

Cevap: Sivasspor'da Hoca Öyküsü

[QUOTE=mucahitbaba58;571832]guvenc kurtar kim yaww :D valla nasip iste bakin farkimiz gosterdik flas bir isim oldugunu dusunuyorum ben simdiden tedirginim ki elimizden hemen alirlar diye cunki basarili olacagina %90 eminim goreceksiniz bu adamla bizim buyuklugumuz ikiye katlayacak ve super oyuncularimiz olacak [U]dususumuz kotu oldu ama donusumuz muhtesem olacak kimse suphe etmesin [/U]

[B]sivasspor fark yaratir!![/B][/QUOTE]

İnşallah her şey dediğin gibi olur.

yigidocengiz 08.10.2009 22:54

eee arkadaşlar boşuna dememişler şıracının şairi bozacı olur diye.bülent gider ayak bize en büyük kazığını atmak istemişte ALLAHtan başkanımız uyanık ta tongaya düşmemiş.ulan sen kimsinde senin yerin dolmayacak be,şu ukalalığa bakarmısın ya hiç grurundan taviz vermiyor adam ya.ama o da haklı onun boşluğunu zaten doldursa doldursa güvenç kurtar doldurur:D VALLA BU MUHSİN BABAYA BENİM KANIM ACAYİP ISINDI.BİDE ADIDA MUHSİN OLUNCA ...YANİ BÜLENTTEN BAŞKA KİM GELİRSE GELSİN BENİ BU KADAR TAKIMDAN SOĞUTABİLECEĞİNİ ZANNETMİYORUM.(tabi beterin beteri var,ALLAH korktuğumuza uğratmasın bizi)

yigidocengiz 08.10.2009 22:57

[QUOTE=sinan-58;571792]arkadaşlar muhsin hocanın yanında sir alex ferguson var bu ne zamanın resmi[/QUOTE]

ya harbiden ha o benimde dikkatimi çekmişti ama ben alex ferguson değildir diyodum.ama şimdi sende aynı şeyi söyleyince acaba gerçekten o mu diye diye aklımdan geçmedi değil,üstelik alex amca dinleyici pozisyonunda,yani muhsin babayı dinliyo,çaktın köfteyi.abi İNŞALLAH çok kaliteli bir hoca aldık gibi geliyor bana bakalım hakkımızda hayırlısı

yigidocengiz 08.10.2009 23:00

bu arada benim kafama bişey takıldı arkadaşlar ya.bu samet denen hoca bozuntusu 800 bin isterken,ersun paşa 1 milyar 600 bin isterken muhsin hoca nasıl olduda böyle az bir rakama imza atabildi.yani adam bir futbolcudan bile az para alacak(bizim futbolculardan yani) ki hayri kazmasının bile hatırı sayılır bir para aldığını duydum.yani bundan bişey çıkarmı bilmiyorum tabide bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...

gül5858 09.10.2009 00:24

[B]25 bin dolara iyi para ve bu anlaşma Sivasspor için iyi snuçlar getireceği kanısındayım.
Aslında başta konuşmak yanlış diyorum bakacağız değişen ne olucak, ama umutlu olduğumuzda aşikar yani..
Bülent beyin önerisi konusuda düşündürücü???[/B]

Shan58 09.10.2009 05:36

[QUOTE=yigidocengiz;571879]bu arada benim kafama bişey takıldı arkadaşlar ya.bu samet denen hoca bozuntusu 800 bin isterken,ersun paşa 1 milyar 600 bin isterken muhsin hoca nasıl olduda böyle az bir rakama imza atabildi.yani adam bir futbolcudan bile az para alacak(bizim futbolculardan yani) ki hayri kazmasının bile hatırı sayılır bir para aldığını duydum.yani bundan bişey çıkarmı bilmiyorum tabide bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...[/QUOTE]

Hoca Türkiyede çalışmayı çok istiyormuş o yüzden para konusunu ikinci planda tutmuş.
Biraz başarılı olurda iyi kariyer yaparsa zaten oda 1 milyon'dan aşağı çalışmaz bi kaç sene sonra.
Adı duyulmadığı için vede türkiyedeki kariyerinin başında olduğu için çok daha azına bile razı olurdu.

Hayrettin kazmasınıda inşallah şu takımdan keser ve yerine Afrikadan iyi siyahi
Bilica gidince bu adamda bitti. yerine sağlam bi adam şart.

Shan58 09.10.2009 05:43

[QUOTE=SivasSpor.Com;571773]
Uygun’un görevi bırakırken Başkan Mecnun Odyakmaz’a, “Benim yerimi bu saatten sonra Güvenç Kurtar doldurur” dediği öğrenildi. Odyakmaz’ın da ilk tercihinin Samet Aybaba olduğu, ancak bu hocanın 800 bin TL istemesinden dolayı anlaşma sağlanamadığı belirtildi. [/QUOTE]

Haber doğrumu bilmiyorum ama doğruysa bülent hoca beni arasınlar diye yada gider ayak bi kazık atıyım diye güvenç kurtar'ı önermiştir.

Güvenç Kendini kurtarır ama her gittiği takımda olduğu gibi bu takımıda Batırır.

Samet aybaba denen adamın ne başarısı varsa 800 bin TL istiyor.

Tabi samet aybabayı alınca yönetimin Numune Hastenisiyle anlaşması vede bir tanede ambulans alması gerekiyor.
Geçen sene Gençlerbirliği maçında olduğu gibi rahatsızlanırsa
Olurda Kalp krizi geçiripte kulübün başını ağrıtmasın.

kocakss58 09.10.2009 06:44

hayırlısı olsun.genç hocalardan birinin başa gelmesini istedim.inşaallah başarılı oluruz yeni hocamızla...

üçyıldız58 09.10.2009 07:15

bülent hocamız sivasspor arpalığında yedi içti hem midesini doldurdu hemde kasasını
gider ayak eski hocasına bir kıyak geçeyim demiş sivaspor arpalığından birazda o yesin demiş
bize bizi sahilenecek bize 5 milyonluk seyirci demeyecek şehrimizi küçümsemeyecek
sağa sola hatalarını kapatmak için saldıran hoca olmayacak onun bunun kulubünün hakkında yorum yapmayacak hoca lazım
senin antipatin yüzünden istanbuldaki yediğimiz maçlardaki küfürün haddi hesabını geçti
günahların sevabını geçti sonunda yönetimi başkanıda bıktırdın eğer eski bülent olaydın bırak 7 maç 70 maçta yenilsen mecnun başkan senden vazgeçmezdi bir şapkanı önüne koy düşün
yeni hocamız ise araştırdığım bildiğim kadarıyla haddinden fazla efendi kendini bilen kişi hocalığını oyunu okumasını taktik değişikliklerini göreceğiz

hiko58 09.10.2009 07:52

bülent uygun sporlular görsünler tavsiye eetttiği hoca kim. güvenç kurtar. buda bülent uygun sevdalılarına kapak olsun. gerçi başkanın tercihide kötü. bu adam iyi bulunmuş. kim akıl ettiyse allah razı olsun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:20.