![]() |
Cevap: ANKARA'YA GİDİYORUZ..!
[QUOTE=Salim58;573251][B]güven sen gelmiyonmu bekliyorum seni [/B][/QUOTE]
malesef abi hafta sonu halletmem gereken işler var.bi dahaki ankara deplasmanına inşallah.. |
ankarayı inletelim be beyler alem taraftar görsün
|
[QUOTE=GuVeN;573386]malesef abi hafta sonu halletmem gereken işler var.bi dahaki ankara deplasmanına inşallah..[/QUOTE]
[B]sağlık olsun ben senin yerinede bağırırım:D sende antep maçında benim yerime bağırırsın:D benim işim belli olmaz belkide gelirim o maça [/B] |
arkadaşlar ben de maçı stadda izleyeceğim ancak gençlerin kombinesi olduğu için gençlerbirliği kapalı trübininde olacağım :D:)
|
Yigidogençlik, hangi tribünde olacak?
Biletix fiyatları: Gençlerbirliği Kale Arkası Tribün: 12,50 TL Gençlerbirliği Kapalı Tribün: 22,50 TL Gençlerbirliği Maraton Tribün: 12,50 TL Sivasspor Kale Arkası Tribün: 12,50 TL Sivasspor Kapalı Tribün: 22,50 TL Sivasspora neden Maratondan yer vermemişler ki? |
[QUOTE=ahbey;573586]Yigidogençlik, hangi tribünde olacak?
Biletix fiyatları: Gençlerbirliği Kale Arkası Tribün: 12,50 TL Gençlerbirliği Kapalı Tribün: 22,50 TL Gençlerbirliği Maraton Tribün: 12,50 TL Sivasspor Kale Arkası Tribün: 12,50 TL Sivasspor Kapalı Tribün: 22,50 TL Sivasspora neden Maratondan yer vermemişler ki?[/QUOTE] [B]bilet fiyatları makul ancak bize hiç maraton vermiyorlarki kale arkasına sıkışıp kalıyoruz :)[/B] [B]büyük ihtimal kale arkası olur çoğunluk burayı tercih ediyor bize verilen yeri doldururuz inşallah[/B] |
bende gelmek istiyorum fiyat ne kadar
|
Nerde oturacağınızı belirlesenizde bizde ona göre bilet almaya çalışsak :D Biraz yaşımız sizlere göre büyük sayılır ama olsun.. Sivassporumuza destek zamanı...
|
ankara sporun futolculeri ile ilgileniliyordu ne oldu haberi olan varmi ??????
|
manisadan 4 arkadaş ta biz geliyoruz .pazara haydi 19 mayısa yiğidooo..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:59. |