![]() |
Cevap: Anti-Çekirdek Grubu KatıL..
Dünki maçta sağımdakiler, solumdakiler, önümdekiler ve arkamdakiler hepsi ama hepsi çekirdek çıtlatıyordu.Kendimi yalnız hissettim, bu tablo karşısında.takım hucum yapıyor, o heyecanla ayağa kalıyon arkadaki ihtiyar bağırıyo göremiyom diye.aynı ihtiyarlar maç boyu taki ilk gole kadar takımımız oyuncalarına ağza alınmadık küfürler diyor ve takım hölü atınca da o utanma adamlar takımı alkışlıyor, hangi yüzle yapıyorlarsa anlayamadım.
çekirdeğe hayır, tezahürata evet. |
[B][U][I]Ey Sivaslılar çok azız grupta yayalım paylaşalımm....[/I][/U][/B]
|
NİYE KİMSELER BİRŞEYLER YAZMIYOR.
DEMEK Kİ DİĞERLERİ ACABA ÇEKİRDEK Mİ YEMEYE GELİYOR STADA..????????????? |
[B]VALLA ARKADAŞLAR İSTEMİYORUZLA OLMUYOR BU İŞLER BENDE İSTEMİYORUM ODA İSTEMİYOR ŞUDA İSTEMİYOR GRUP HALDE GİDECEKSİN ARKADAŞIM AMCA DAYI ÇEKİRDEK İÇİN GELDİYSEN DIŞARI YALLAH DİYECEKSİN YADA ELİNDEN ALIP ATACAKSIN YERE BIR KIŞIYE YAPACAKSIN BUNU SİZİ GÖRENLER BAKALIM BİR DAHA CESARET EDEBİLİYORMU ÇEKİRDEK YEMEYE [/B]
|
[B]GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN ARKADAŞIM[/B]
|
[QUOTE=58_babacan_58;577388][B]GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN ARKADAŞIM[/B][/QUOTE]
[B]SAĞOLASIN EYVALLAH GARDAŞIM AMA DESTEK LAZIM[/B] |
[B]Cekirdege Karsi Guzel Bir Durus!! Birde Olayin Obur Yanina Bakin! Adamlar;Tavugun Bugday Yedigi Gibi Citir Citir Citlatiyorlar...Bence Sigara Sebest,Cekirdek Yasak Olmali...Ayrica Birde Stada Girerken Cebindeki Bozuk Paralari Zorla Bilmem Nereye Bagislayacaksin Diye Uygulanan Yasadisi Olayi Kiniyorum...Bunlar Cekirdekcilerden de Beter........
[/B] |
[B][I][COLOR="DarkRed"]Katılan VE Katılmayan Herkeze Teşekkürler...[/COLOR][/I][/B]
|
biz maraton die bağrıyoruz dingillerin gözleri maçta ellerinde çekirdek hiç sallamadan el salıyorlar artık yeter nereye kadar
|
[QUOTE=ayna26;576872]Dünki maçta sağımdakiler, solumdakiler, önümdekiler ve arkamdakiler hepsi ama hepsi çekirdek çıtlatıyordu.Kendimi yalnız hissettim, bu tablo karşısında.takım hucum yapıyor, o heyecanla ayağa kalıyon arkadaki ihtiyar bağırıyo göremiyom diye.aynı ihtiyarlar maç boyu taki ilk gole kadar takımımız oyuncalarına ağza alınmadık küfürler diyor ve takım hölü atınca da o utanma adamlar takımı alkışlıyor, hangi yüzle yapıyorlarsa anlayamadım.
çekirdeğe hayır, tezahürata evet.[/QUOTE] MADEMKİ ÖLE SENDE BİZİM GRUBA YİĞİDO GENÇLİĞE GELSEYDİN BİZİM KAPIMIZ HERKESE AÇIK GOL BİZ OLDUĞU ZAMAN HEYACANLANDIĞIMIZDA DEİL MAÇ BOYU AYAKTAYIZ HERKES MAÇIN SEFASINI SÜRER DİNLENİR BİZİM SESİMİZ KISILIR SU İÇMEYE GİTMEYİZ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:06. |