![]() |
Cevap: Efsane Uyanıyor, Sıra Bizde !
herzamanki gibi alisamiyendeyim.
|
YİĞİDOLARIMIZA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR BU HAFTA
|
Çok güzel olmuş yazı teşekkurler sivasspor.com haydi destek zamanı
|
katılacaklara şimdiden teşekkürlerimi sunarım..
|
bize ayrılan yer doluyor be ali samiyende. azlık yok çokluk var. gs liler aha geldi yiğidolar diyor eski açığın arka sokaklarında yorumlar bu. bilmem anlata bildimmi bazı yorumları yapanlara...
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Insallah Istanbuldaki Sivaslilar takimimiza sahip cikarlar...[/B][/FONT][/COLOR]
|
Galatasaray maçında tribünlerin dolacağına inanıyorum... En azından üzerinden fener formasını çıkaramamış sivaslılar tarafından doldurulacaktır diye düşünüyorum... İstanbul, Ankara, Sivas, Amsterdam hiç fark etmez her yerde Sivaslı olmalı Her stadda doldurmalıyız... Yenin şu morları öyle gelin Sivasa... Antiistanbul ölümüne Anadolu....
|
rabbim bizi utandırmasın,İNŞALLAH iyi bir sonuç alırız ve şu bize ayrılan bölümü lütfen dolduralım arkadaşlar.
|
ben istanbulda yaşayan biri olarak bu maçta sivassporumuzu yanlız bırakmayacağım
|
tamda çıkışa geçmişken gs yle oynamasaydık nasıl olurdu acaba diye düşünüyorum.çok zor bi maç bizim için,ama bahaneye gerek yok,çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız,ondan sonra varsın yenilsinler canları sağolsun.ama ellerinden geleni yapınca neler yapabileceklerini hep beraber gördük.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:25. |