![]() |
Cevap: Mehmet Yıldız'da Şok Gelişme
allah acil şifalar versin ama bu işin içinde bir iş yoktur inşaallah ama şok oldum yaa nasıl olur böyle birşey hala anlamış değilim
|
mehmeti yeşil sahada yıkamadılar ameliyatta mı yıkacaklar... bişey olmaz yiğidimize inşllhh...
|
Mehmet seni çok seviyoruz.Sivaspor'a gelmiş sembol isimlerden biriydin.Temennim biran önce formana kavuşmandır.
|
YA FIKRET ÜNSAL'I SAHSEN BEN HEP ASILSIZ HABER ILE TANIYORUM.VE BU ACIKLAMAYADA INANMIYORUM
|
[B]özledik mehmeti valla
dön artık büyük kaptan....[/B] |
eğer sakatluğı bukadar ciddiyse iyileşsede eskisi gibi verim alınmaz bence.ama umarımkı çok çok daha iyi olur.balilidede gördük bu olayı. bi omuz sakatlığı adamı sattırdı
|
ALLAHIN ZINIYLE İNŞALLAH DÜZELİR
|
tamda yıldızının parladığı zamanda böyle bişey olursa böyle savaşçı bi oyuncuya çoooook yazık olur.iinşallah sakatlıktan en kısa sürede kurtulup tekrar takımdaki yerini alır.
|
[B]Mehmet yıldıza tekrar,tekrar gecmiş olsun der allahtan acil şifalar dilerim[/B]
|
[B]ALLAH acil şifa versin sen bize lazımsın MEHMET YILDIZ daha güzel günler göreceğiz güneşli günler,bu alemde istanbulu devireceğiz,şampıonluk şarkıları söyleyeceğiz!!!!1[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:33. |