![]() |
Cevap: Dağaşan : Üzgünüz
arkadaşlar:biz gs yi zaten ali sami yen de hiç yenemedikki.
tum lu bilicalı mehmet yıldızlı gurbonovlu balilili kadrolarla da yenemedik. takım iyi oynuyor tek eksik motivasyon ve moral. |
hadi lan ordan üzgünmüş zırtopoz seni.ulan senin görevin üzgün olmak değil top oynamak,önce üzülmeyi haket,oyna ondan sonra üzül.yazıklar olsun size be.hepiniz mi sattınız bu takımı kardeşim bu ne böyle ya.
|
İbrahim bu yıl nedendir bilinmez hiç form tutamadı;İbrahim'in anteramanlarda daha iyi çalışıp maçlarda daha iyi oynaması gerekiyor..2. olarak takımda İbrahim'in şu an için hiç alternatifi yok..Adam demekki yeterince çalışmıyor ya da başka sorunları var..Eğer takımda İbrahim'i zorlayacak bir oyuncu olsaydı İbrahim kesinlikle bu durumda olmazdı..İbrahim iyi de oynasa kötü de oynasa takımda oynayacağını biliyor..Onun için kendini de fazla zorlamıyor...Devre arasında İbrahim'i zorlayacak veya ondan daha iyi oyuncu alınursa İbrahim'in performansı da artar diye düşünüyorum...
|
[B]Her takımda agresif oyuncular var Sivasspor dada İsmail ve Sedat'tır.
Ayrıca Zita'nın yedekte kalmasına anlam veremiyorum dünyanın parasıyla alındı ve yedekte bekliyor.[/B] |
[QUOTE=gül5858;578817][B]Her takımda agresif oyuncular var Sivasspor dada İsmail ve Sedat'tır.
Ayrıca Zita'nın yedekte kalmasına anlam veremiyorum dünyanın parasıyla alındı ve yedekte bekliyor.[/B][/QUOTE] [B]Pardon!!! ismail Kim Acaba?Ayrica Zita ya Odenen Miktar Pekte Buyuk Degil[/B] |
bakalım nereye gidiyoruz mevlam yardımcımız olsun
|
ya ben bu kadar basit bir bahaneyle geçiştirme tekniği görmedim."ÜZGÜNÜZ". madara oldunuz ulan üzgünüz ne demek. bu kadar destekle arkanızda bunca seveniniz varken ne bahanesi. ayıp yaaa başka birşey söylemiyorum. o yasin midir nedir onada burda cevap vermiyorum ama kulakları çınlar heralde... ingiliz ajan gibi girdi takıma bu neydi yaa. ekmek yememiş
|
Bu maç berbat ötesi bir oyun oynadın ya kendine çeki düzen ver yoksa bursadaki halin gibi kadroya giremeyeceksin
|
[B]top oynayın mücadele edin kaybedin ozaman üzgünüm deyin bizde diyelim mücadele yok oyun yok bi tane gol pozisyonu yok üzgünüm deyin başka ne diyecektinki üzgünüm demek en kolayı bende üzgünüm hemde çokkkkk[/B]
|
ibrahimin yapmasını gerekeni yaptı bence,hoca yanlış tercihlerle oyuna başladı,müdahaleler de yanlış oldu.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:49. |