![]() |
Cevap: Sivasspor Eriyor
bakın arkadaşlar laf olsun diye yazmıyoruz,
1) ersen martin, 2) hayrettin, 3) yasin, bu takımdan kovulmalı, bakın kadro dışı demiyorum, kovulmalı...... durum bu kadar ciddi.... diğer canla başla oynayan futbolcuların da emeklerini, hırslarını, isteklerini törpülüyor bu dengesizler... bakın bugün sahada sedatın, abdurrahmanın, musanın, kamananın, ermanın, ibrahimin gayretini, birşeyler yapma isteğini gördüm, yeminle söylüyorum duygulandım, bu takımı zirveye çıkaranlar, hala yüreklerini koruyor ancak ersen-hayrettin-yasin üçlüsü bütün herkesin ağzına ..çıyor.... artık bu adamlar gitsin.... yeter be... |
[QUOTE=FANATIK YIGIDO;580568]butakimi bu halde gormek beni deli ediyor deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:mad:[/QUOTE]
Aynen valla Sivasi ligin dibince görmek çok üzücü |
Böyle rezil bir takımın yaratıcısı olduğu için Bülent Uygun'a,
Böyle rezil bir takımı yaratırken Bülent hocaya gıkını çıkartamayan Başkana, Böyle ruhsuzca ve kifayetsizce oynayan futbolcu bozuntularına, Kurdugu ve oynattığı sisteme kargaların bile güldüğü Muhsin Hocaya, HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ! Bu takım kesinlikle 2.lige düşecektir, taraftarlar kendinizi buna alıştırın ... |
[B]BU TAKIMI BU HALE GETİRENLER UTANSINN !!!![/B]
|
BÜLENT UYGUN MUTLU OLUYOMUSUN ŞİMDİ ESKİ TAKIMINDAN HEPSİ SNİN SUÇUN MBEMBA NİYE OYNAMIYO ACABA ÇOK MERAK EDİİYYOMM PETKO YASİN VE HAYRO KADRO DŞI KALSA NE GÜZEL OLUR YA
|
Takımın 3 de 2 sinin gönderilip yerine yeni oyuncuların alınmasını doğru bulmuyorum..Sivasspor Kocaelisporun yaptığı geçen yıl ki hatayı yapıp kadronun büyük çoğunluğunu gönderip yeni oyuncular alınırsa bu takım kesinlikle küme düşer...2.tehlike de kupa maçları;sivasspor kupayı bu yıl kesinlikle unutmalı..Ben hocanın yerinde olsam kupa maçlarına genç oyuncularla çıkarım;ağırlığı lige veririm..Hocanın elinde hem kupayı hem ligi götürecek bir kadro yok..Umarım Sivasspor Ankaraspor maçındaki arayı iyi değerlendirir;artık puan kaybına tahammülümüz hiç kalmadı...
|
BÜLENT ŞEYİN YEMEDİ İSTİA ETTİN SANA HAKKIMI HELAL ETMİYOM ŞU YASNİ ALDINYA ALLAH BELANI VERSN
|
veet git gide erıyoruz ben gecsem ah sivassporun basına o zman bakın gorun takım nasıl olur
|
şahsına saygım sonsuzdur fakat Bülent Uygun dönemindeki yanlış transfer politikasının bedeli ağır oluyor ne yazıkki.en büyük teselli devre arası yapılacak transferler..
|
BU TAKIMIN OYUNCULARI ARTIK SİVASTAN UMUTLARINI KESTİKLERİNDEN KAÇMAK YA DA KOVALANMAK İÇİN NE VARSA YAPACAKLARDIR.SİNİRLERİMİZE HAKİM OLALIM.
BÜLENT UYGUN HENÜZ TAKIMDAN ELİNİ ÇEKMEMİŞTİR.UNUTMAYALIM. BU HOCAYA ALLAH SABIR VE KOLAYLIK VERSİN.HOCAYA SAHİP ÇIKALIM. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:41. |