![]() |
Cevap: Yenilmek Değil, Tezahürat Kahretti
[B]Geçen yıl bazı arkadaşlar da Konya kümeye , Ankaragücü kümeye diye bağırmışlardı ne çabuk unuttuk.Bir taraftarın duyabileceği en kötü tezahurat buymuş demekki...[/B]
|
ıtı kopege konusturoruz ya YOnetime HELAL olsn
|
[B]Kayserililer kendilerine yakışanı yaptılar unutmasınlarki her çıkışın bir inişi her inişinde bi çıkışı vardır onlarıda görürüz[/B]
|
bide kayseri dostlugundan bahsediyorlar \
ne dostlugu kardesim benim sivassporumdan baska takim yok ayrica dost klupte yok karsina gelince yenebiliyormusun sen ondan haber ver gerisi bos burda dosluga gerek yok oyun icraat ve para lazim gerisi bos |
[QUOTE=YAsemiiin;581329]Kayseriden beklemezdim boyle tezahurati çok ayip ettiler ama yanlarina kalmaz Insallah[/QUOTE]
ben beklerdim...tam da kayseriye yakışan tezahürat...hala bunları dost bilenlere ne diyim ben... |
[QUOTE=Cley;581407][B]Geçen yıl bazı arkadaşlar da Konya kümeye , Ankaragücü kümeye diye bağırmışlardı ne çabuk unuttuk.Bir taraftarın duyabileceği en kötü tezahurat buymuş demekki...[/B][/QUOTE]
kesinlikle katılıyorum sana..... iyi binoktaya degindin tşk.. |
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Neyse, fazla ustune durmiyacagim bu konunun, yasandi ve bitti, onlarin ''sivas kumeye'' demesiyle dusmeyiz..[/B][/FONT][/COLOR]
|
Bu sloganı atmaları aslında çok iyi oldu görsün artık futbolcularda kendilerine gelsinler bu iki il arasındaki rekabet malum bizi rencide etmeye futbolcularımızın ne hakkı var biz elimizden gelen destegi verdik ve genede vercez ama artık top oynayın be kardeşim Oy -Na -Yınnnnnn :mad:
|
sezin furbolcun bile cıkar derse ben ömründe böyle kötü futbol oynamadım diye adamlar bagırır sen 4 dane atsaydın sen bagırsaydın cayırda buldum seni
|
İKİ ŞEHRİ GERMEMEK LAZIM ÇAPULCU BUNLAR ÇAKMA KAYSERİLİ BUNLAR BENCE AKILLI OLSUNLAR BİZ FARKLIYIZ SIVASLI YANİ ÖZ TABİ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:37. |