![]() |
Cevap: TSL / Kasımpaşa - Sivasspor
YENİLİRSEK ALLAH KORUSUN KÜME DÜŞME İHTİMALİMİZ YÜKSELECEK-LİGDE KALMAK İÇİN MUTLAKA YENMELYZ
[SIZE="7"][COLOR="Red"][B]HERKES KASIMPAŞA' YA SİVAS IMIZI İSTANBULDA YALNIZ BIRAKMAYALIM[/B][/COLOR][/SIZE] |
[B]süperligde kalmanın yolu kasımpaşadan geçiyor bakalım istanbulda yaşayan sivassporluyuz diyen abilerden kardeşlerden kaç tanesi stada gidecek[/B]
|
ne zaman yorum yapsam yeniliyoh şimdi yorum yapmıyorum yapmıyacam :D
|
[QUOTE=ready;585188][B]süperligde kalmanın yolu kasımpaşadan geçiyor bakalım istanbulda yaşayan sivassporluyuz diyen abilerden kardeşlerden kaç tanesi stada gidecek[/B][/QUOTE]
istder her yerde.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
Bu sefer kazanacağız başka yolu yok.
|
[QUOTE=özgühertaş;585193]istder her yerde.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,[/QUOTE]
[B]hemşom zaten bizim sözümüz gidene degil de sivaslıyız yigidoyuz attıgı zaman mangalda kül bırakmayan iş icraate geldigi zaman fos çıkan insanlara[/B] |
[QUOTE=yigidomustafa58;585104][I][B]kasımpaşayı her defasında yendik bu bozulmaz arkadaşlar...[/B][/I][/QUOTE]
izş desdigin gibi olurama yendigimiz kasımpaşa iyi form tutu bizde hergun alta gidiyoruz |
İstanbul'daki Sivaslılara çok iş düşüyor.Başka türlü alamayız bu maçı zatne!
|
KasımPaşa maçını alacağız, başka alternatifi yok.Yorumlarımda hep umutlu oldum, geçen hafta BJK maçını yine hatalar zinciri sonrasında keybettik.Takımda eskiye oranla düzelme var.Tahminim KasımPaşayı İstanbulda yeneceğiz.İstanbulda R.T.Erdoğan stadında kasımpaşa canavarı biz olacağız, buna inanıyorum.Kasımpaşa büyk takımlara karşı iyi motive oluyor, bizim maçta bu motivasyon fazla olmayacak.İki takımın t.direktörü de eski dost, eski dosttan düşman olmaz bu maç bizim olacak.
|
yenmekten başka çaremiz yok yoksa çok kötü günler bizi bekler
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:24. |