![]() |
Cevap: Sivas İlk Bombayı Patlattı
güzel oyuncuya benziyor işallah gelecek oyuncular sivası beğenirde çekip gitmez:)
|
hadi hayırlı olsun ........................
|
bence sadece golcü yetmez..bir kaleci iki defans iki de orta saha elemanı lazım..özellikle oyun kurucu..
|
hayirli olur insallah hocamiza guvenıyoruz
|
insallah dogru secimdir.. ERsen MArtinede böyle denmisdi sonrasini herkez gördü.
|
Hocamızdan Allah razı olsun ben bülentin gitmesinden yana birisiydim o gitti takım düzeldi eğer bülent kalsaydı sivasspor şuan çok zor durumda kalcaktı Helal Olsun Sana Muhsin Hocam arkandayız inş bu sene sivassporumuzu hiç yoktan bi UEFA kupasına götürürsün o olmazsa inş türkiye kupasını alacağız...
|
Hoca karar verdigine göre sorumlu kendisidir..............
Bu sezon alinan futbolcularin hic biri isabet etmedi.. Devrede yapilacak transferlerde hata yapma sansimiz yok . |
muhsin hocam alıyorsa bir bildiği vardır çok güveniyorum hocam sana yolun açık olsun
|
Bu zihniyet ne zaman sona erecek hala mı bedava oyuncu peşindeyiz bu adam şimdiye kadar ne yapmış güya forvet ama defans oyuncusu kadar gol bile atamamış beyler biz küme düşüyoruz bize maç kurtaracak tecrübeli bir oyuncu lazım hocam sana güveniyoruz bizleri mahcup etme
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]hayirli ugurlu olsun, insallah faydali olur,
zamanla onu gordukten sonra, ve izledikten sonra, yorum yapariz[/B][/FONT][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:05. |