SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbol ile İlgili Videolar Paylaşımı (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   yiğido belgeseli.. ntvspor.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27879)

burakkova 08.12.2009 15:48

Cevap: yiğido belgeseli.. ntvspor..

[QUOTE=TS58;586549]Neden BAŞARAMADIK-ŞAMPİYON OLAMADIK. BELGESELİN İLK 2 DAKİKASINDA BELLİ

SUNUCU DİYORKİ ŞAMPİYON OLMAYA ADAY BİR MEMLEKET VE BİR KAÇ SİVASSPOR BAYRAĞI DIŞINDA BAŞKA BİR COŞKU YOK.

TERCÜMESİ BU ŞEHİRDE FENER-GS-BJK YALAKASI ÇOK.[/QUOTE]

haklısın.. eskişehirde trabzonda millet memleket takımından başka takımını tutmuyor..

halilxx58 08.12.2009 19:43

yaziiiik cooo yazik :-(
icim yaniyo

stain 08.12.2009 21:57

ilk bir kaç dakikasından sonra izleyemedim... moralim bozuldu, tüylerim diken diken oldu......

ağlayasım geldi...

yeter artık, toparlanın, bizi bu bataklıktan çıkarın....

stain 08.12.2009 21:59

[QUOTE=TS58;586549]Neden BAŞARAMADIK-ŞAMPİYON OLAMADIK. BELGESELİN İLK 2 DAKİKASINDA BELLİ

SUNUCU DİYORKİ ŞAMPİYON OLMAYA ADAY BİR MEMLEKET VE BİR KAÇ SİVASSPOR BAYRAĞI DIŞINDA BAŞKA BİR COŞKU YOK.

TERCÜMESİ BU ŞEHİRDE FENER-GS-BJK YALAKASI ÇOK.[/QUOTE]

sivaslı olduğu halde hala başkalarının kuyruğuna yapışıp giden bu tiplerden nefret ediyorum... bunlar kendi akrabam olsa bile bu durum değişmez... nefret ediyorum..........

burakkova 09.12.2009 18:04

[QUOTE=stain;587145]ilk bir kaç dakikasından sonra izleyemedim... moralim bozuldu, tüylerim diken diken oldu......

ağlayasım geldi...

yeter artık, toparlanın, bizi bu bataklıktan çıkarın....[/QUOTE]

gerçekten insanın tüyleri diken diken oluyor.. rüya gibi..

burakkova 10.12.2009 13:49

[QUOTE=halilxx58;587113]yaziiiik cooo yazik :-(
icim yaniyo[/QUOTE]

acaba bir daha görebilecek miyiz o günleri..

burakkova 12.12.2009 14:00

[QUOTE=stain;587146]sivaslı olduğu halde hala başkalarının kuyruğuna yapışıp giden bu tiplerden nefret ediyorum... bunlar kendi akrabam olsa bile bu durum değişmez... nefret ediyorum..........[/QUOTE]

eskişehirde trabzonda memleketten başka takımı tutmuyorlar..

ercan58.a 12.12.2009 14:41

[B]o günleri hececanı unuttuk,yine aynı duyguları kısa zamanda yaşarız dilegim bu[/B]

Tek Büyük Sivas 12.12.2009 16:54

durup durup geçmişe dönmenin anlamı yok arkadaşlar bu ne yaw çıkarın artık şu haberi yeter bidahada eski döneme ait haber koymayın bu ne yahu sitenin acieln yenilenmesi lazım futbolculara giriyorum forma numaraları yok resimleri yok SİTEYİ BİRAN ÖNCE DÜZELTİN nato kafa nato mermer

ahmetbaba 12.12.2009 19:18

o günleri özlememek mümkün mü.geçen seneyi ve önceki seneleri unutmak mümkün mü.bülent uygun ve ekibinin başarılarını unutmak mümkün mü.şampiyonlar ligi elemelerine katılmak (büyükler dışında),uefa,intertoto katılmadığımız kupa kalmadı.birtek dünya kupasına katılmadık.oda zaten mümkün değil(ülkeler arası).bülent uygun sen iyi bir teknik direktörsün.sen kendini bu takımda ispat ettin.ama sen gittin yerine gelen muhsin hocamızda çok iyi.inşallah muhsin hocamızla yeni başarılara imza atarız.bülent hocam sende gideceğin takımlarda başarılı olursun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:58.