![]() |
Cevap: Hoşgeldin Hemşehrim
helal olsun san rıza efendi
sen herzaman çok ağır mert bir yiğidosun sana sevgimiz sonsuz hoşgeldin memletetine hemşo senin aslında ssivasın başında olman gerekirdi am olsun ayrıyetn hemşerim olan adem sarıya da selamlar inş büyük topçu olur |
inş bu sefer olur şeytanın bacağını kırarız bu sefer inş
|
Ben bu vatandası hemseri olarak kabul etmiyorum bi zamanlar sivas teknik adam ararken ben kucuk takımda calısmam diyerek rizenin basına gecti gectide ne oldu rize kume dustu biz lig 2. si...
|
[B]profesyonel bir insansın başarılar diliyorum sana ve adem kardeşe ama sivas maçı hariç tabiiki[/B]
|
[B][COLOR="Red"] Güzel Sivasımıza hoş geldiniz hocamm......:)[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=sivasli_boy;587737]Ben bu vatandası hemseri olarak kabul etmiyorum bi zamanlar sivas teknik adam ararken ben kucuk takımda calısmam diyerek rizenin basına gecti gectide ne oldu rize kume dustu biz lig 2. si...[/QUOTE]
hemşerim insanları kulaktan dolma şeylerle suçlama.öyle bişey diyebileceğine ihtimal veriyormusun?ben şahsen vermiyorum.çünkü Türkiyede sivaslılığıyla bilinen ve sivasa ziyaretlerinde sivasspora uğramadan gitmeyen biri.böyle birisi sence kendi memleketinin takımını öle küçümseyerek konuşurmu? |
Sivasin Yetistirdigi ender insanlardan birtanesi....ama kendisi pekte sivasi kabullenmiyor :D
|
rıza hocamız adam gibi adam sonuç ne olursa olsun hocamızı incitmemek gerek
adem sarıyıda 58 numaralı formayı giydiği için tebrik ediyorum bazı kansızlara örnek olur |
Kendisi için duygusal bir maç olacağını ifade eden Teknik Direktör Çalımbay, "Benim için Sivas'ın yeri apayrı. Doğduğum, büyüdüğüm yer. Sivas Süper Lig'e çıktıktan sonra gurur duydum. Başarılarından da gurur duyduk. Mükemmel işler yaptılar. Her takımın başına gelebilecek şeylerde Sivas'ın başına geldi. Değişime gittiler. Bu değişimin de belki zamanlaması yanlış oldu. İstedikleri hava olmadı ama oyunculara baktığınız zaman hepsi kaliteli, iyi oyuncalar. Yarınki maç Sivas içinde bizim içinde zor olacak." dedi.
|
hemşeriye rica
sivasspora yenilin lütfen antep maçındaki gibi olsun |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:30. |