SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'da Gözler Kupada (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27951)

shang 15.12.2009 21:44

Cevap: Sivasspor'da Gözler Kupada

bence gruptan pek zorlanmadan çıkabılırız cıddıye alınırsa tabiki bence kupada bı yerlere gelmek gecen yılkı gibi heyecan yaşamak süper olur vede teselli olur avrupayada kısa yoldan katılmanın yolu dıye dusunuyorum ligdeki sıraya gore bu mumkun olmayacagına gore önemli bir fırsat

carizma0658 15.12.2009 22:20

ALLAH DAN DİLERİM Kİ KUPAYI ALIRIZ VE BU SENE AVRUPAYA BU ŞEKILDE GİDERİZ ALLAH YAR VE YARDIMCIIZ OLSUN

carizma0658 15.12.2009 22:22

HAYDI BE SSİVASIM EN AZINDAN BU SENE KUPA YA OYNAYALIM SENEYI İNŞALLAH KUPA İLE KAPATALIM SANA YÜREKTEN GÜVENIYORUZ YİGİDOM

ercan58.a 15.12.2009 22:53

[B][COLOR="DeepSkyBlue"]devre arası transferleri ile ligde ve özellikle kupada coşacagız inşallah-kupa sonrası avrupa dilegimiz[/COLOR][/B]

KAOS 15.12.2009 22:57

[QUOTE=kiNgSiZe58;588852][B]Her Iki Kupa Önemli ikiside ayni seviyede önemli zira Türkiye K. büyük paralar oynuyor. Burdan kazanacagimiz parayla cok güzel transferler yapabiliriz. Bilica yi elimizden cikardik, borcumuzda yoktu, neden satik onu daha haalen anlamis degilim.. Tum ve Sylla = 1 Erman eger mi? hadi diyelimki etti, peki üstüne 1 Million Euro edermi? biz Tum ve Syllayi +1 million euro = Erman icin verdik. COK COK yanlis bir transfer. Takimi iste bu transfer bozdu. Ve sonra Stopper Bilicanin gitmesi Takimi iyice cileden cikardi. Diallo niye gitti? Haala anlamiyorum, adam kötü mü oynuyordu? Birakin ya... Transferin icine e..iniz. Bülent bey, tebrik dogrusu. PES, umarim 2ci yarida iyi transfer yapariz..[/B][/QUOTE]

Gece gece çok güldüm, Allah'ta seni güldürsün..
:D :D

ercan58.a 15.12.2009 23:02

[B][COLOR="Magenta"]kupa bizim olsa,ligdede herkesi şaşırtsak ilk 8 in içinde bitirsek inşallah kalpten dua ediyor ve diliyorum[/COLOR][/B]

subasi29 15.12.2009 23:39

Kupa Maclari Cok Enteresan Oluyor...Yani Kucuk Takim Yok,Her Takim Cengaver Gibi Carpisiyor Nede Olsa Kaybedecekleri Biresey Yok

GuVeN 16.12.2009 04:18

[B][COLOR="Blue"]Kupa kazanma konusunda usta bir teknik adama sahibiz.. bunu ilerleyen zamanda daha iyi anlayacağız..[/COLOR][/B]

samsa58 16.12.2009 09:36

[QUOTE=kiNgSiZe58;588852][B]Her Iki Kupa Önemli ikiside ayni seviyede önemli zira Türkiye K. büyük paralar oynuyor. Burdan kazanacagimiz parayla cok güzel transferler yapabiliriz. Bilica yi elimizden cikardik, borcumuzda yoktu, neden satik onu daha haalen anlamis degilim.. Tum ve Sylla = 1 Erman eger mi? hadi diyelimki etti, peki üstüne 1 Million Euro edermi? biz Tum ve Syllayi +1 million euro = Erman icin verdik. COK COK yanlis bir transfer. Takimi iste bu transfer bozdu. Ve sonra Stopper Bilicanin gitmesi Takimi iyice cileden cikardi. Diallo niye gitti? Haala anlamiyorum, adam kötü mü oynuyordu? Birakin ya... Transferin icine e..iniz. Bülent bey, tebrik dogrusu. PES, umarim 2ci yarida iyi transfer yapariz..[/B][/QUOTE]

baskan acıklama yapmadımı ya tum u verıp ustune bırazda para verecektık yada tum ve sylla yı verıp bıraz para alacaktık bızde 2 secenegı tercıh ettık dıye

kaptann58 16.12.2009 10:21

tabiki kupada önemki ama ağırlık lig olmalı ligde kalmayı bi garantileyelim kupa kolay

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:41.