![]() |
Cevap: Kötü Başladı İyi Bitti
Gerçek Sivassporun ne olduğunu ikinci yarıda herkes görecek. Allah utandırmasın.
|
İkinci Yarı Eski Sivassporu Göreceğimizi Düşünüyorum Bu Konuda İnancım Tam:)
|
KÖTÜ BAŞLADI İYİ BİTİRDİ İYİ DEVAM ETSİN TEMENNİSİYLE YAPIYORUM YORUMUMU
|
Önemli olan lig bittigi zaman nerde bitirdigimiz suan aldigimiz son 3 puan ile bir nefes aldik.
Ama unutulmasinki II.yari bizim gibi her takim takviye yaparak II.yariya baslayacaktir onun icin yapilacal takviyeler tam isabet olmasi gerek bulundugumuz yerden uzaklasmak icin. |
bence Federasyon Ankaragücünün düsmemesi icin elinden geleni yapacaktir, Anakarspor düstü ve Ankaragücününde düsmesi TFF icin kötü olur
|
[B]Bu maca bende gittim Sivassporumuz bu macta arkaya yaslanmasaydı 4-0 alırdık bence güzel oynadılar hakketiğimiz puanları aldık[/B]
|
yigidolar cok sansliyiz boyle bir hocaya sahip oldugumuz icin
bi dusunun adam kadroyu baskasindan aldigi halde topa vurmayi bilmeyen adamlarla sonunu iyi getirdi yinede basarili oldu simdi ise kendi takimini kuracak eminim bizim yuzumuzu guldurecek onemli olan destegimizi ve o adamin arkasinda durmamizi bilmemiz heleki ilk ts ve fb maclarindan puanlarla ayrilirsak iste o zaman degme yigidonun keyfine benim hala sampiyonluk yarisinda umudum var :$ BASARILAR YIGIDOM SIMDI SIRA BIZDE BITTI SANSSIZLIK ARTIK !!! |
[B][COLOR="Red"]herşey daha iyi olacak allahın izni ile tüm camia olarak dilegimiz bu[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:20. |