SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Ersen Martinin Sözleşmesi Fesh Edildi ve ayrıldı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28001)

Cley 21.12.2009 19:11

Cevap: Son Dakika! Ersen Martinin Sözleşmesi Fesh

[B]Ankaragücü maçında son kez el salladık alkışladık demekki. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Gideceği takımda başarılar.[/B]

okyay58 21.12.2009 19:13

Bu gün aldığı en iyi haber. Umarım doğrudur... :D

yigido yakup 21.12.2009 19:33

Senin köylülerle ne alip veremedigin var.sen cok sehirlisin veya allah bilioyr sen saraylidirsin.haber dogru veya yanlis zaten kaynak gizli belki nabiz yoklama amaclida olabilir sen ister inan ister inanma secenek senin.

DOGU_BEY 21.12.2009 19:49

[B][QUOTE=yener_sahin;590722]kardeşim sen yazan kişiyi tanıyormusun.Bu sitenin yaptığı haberlerde ya internet sitelerinden yada yönetime yakın kişilerden aldıkları haberler.İsterse yalan olsun sana zararı ne?[/QUOTE]

[QUOTE=yigido yakup;590732]senin köylülerle ne alip veremedigin var.sen cok sehirlisin veya allah bilioyr sen saraylidirsin.haber dogru veya yanlis zaten kaynak gizli belki nabiz yoklama amaclida olabilir sen ister inan ister inanma secenek senin.[/QUOTE]

sizlere teşekkür ediyorum arkadaşlar amacım ortalığa bir haber atıp bulandırmak değil ismini ve kaynağı açıklayamacağım bir yerden aldım bu haberi haber kesin doğru yarın sitede de (belki de birazdan) burda resmi olarak haberi görünce o köylü diyen arkadaş anlar belki kaynak sağlam son dakikada bir akslik olmazsa ersen martin yolcu haberi kulübe çok yakın bir yerden aldım[/B]

yigidokentli58 21.12.2009 19:54

inşallah bu haber doğru deyildir ersen ikinci yari bize cok lazim olacak onun gibi kafa hakimiyeti olan futbolcu yok radiodan maç dinleyip buraya yorum yapmayin gercek taraftar oyuncu kötü olsa iyide olsa ona her zaman destek veren taraftardir

kurtay58 21.12.2009 20:19

inşallah haber doğrudur. Yerinede hocamız bir afrika boğası getirir. Şöyle eskilerden Weah gibi.

subasi29 21.12.2009 20:41

[QUOTE=HAYALKAFE;590674][B]Çok sağlam bir kaynaktan az önce aldığım habere göre Ersen Martinin sözleşmesi fesh edildi ve ersenle Sivassporun yolları ayrıldı! (kaynağı sormayın açıklayamama ama haber kesin doğru arkadaşlar )[/B][/QUOTE]

[B]Kaynagi Belli Olmayan Bir Haber....
Zaten Erseni Taraftar Olarak Sevmedik,Sevemedik...
[/B]
[B]Kaynak Saglamsa Nedeen Soylemiyorsun Kardesim?Bu Adamin Haberine Bile Itibar Etmiyorum,Anca Gider...Gitsin ki a2 Takimda Oynayan Yetenekli Arkadaslarim Gelsin...[/B]

altuntas58 21.12.2009 20:51

[B]Haber doğruysa yapacak bir şey yoktur. Ersen martine sivassporumuza verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ederim.Bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dilerim[/B]

üçyıldız58 21.12.2009 20:57

bülent uygun transferi yaptı menejerlik parasını cebe koydu
ersen martin oynadığı maçlarda zerre kadar katkısı olmadı maç başına primlerini aldı
ama tek kaybeden SİVASSPOR oldu bunun vebalını kim verecek ne kadar paramız sokağa atıldı birisi açıklama yapacakmı
bence bu transferden kaybettiğimiz paranın vebalını ersen martini alanlar ödeyecek
ben mağazadan bir tane forma sattırmak için kırk saat dil dökerken kulubümün paralarının böyle çarçur edilmesi beni sinir ediyor ve hakkımı helal etmiyorum

eyuphulagu 21.12.2009 21:02

Haber doğru olabilir ama olmayabilir de...Eğer arkadaşın verdiği haber doğruysa sivasspor kulübü mutlaka yeni bir oyuncuyla kesin olarak anlaştı ki Ersan'a güle güle dediler...Gelecek oyuncu da mutlaka yabancı bir santrafordur diye düşünüyorum...Umarım gelen oyuncu 1 ay önce Sivas'a gelip daha sonra mili takımına giden Fikru Tefera'dır...Ersan Sivasspora istediğini tam veremem,iş olabilir ama biz yiğidolar olarak Ersan'a teşekür ediyoruz ve bundan sonraki futbol hayatında da başarılar diyoruz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:48.