![]() |
[COLOR="Purple"]sivas spordan gideceklere teşekkür ederiz gidikleri yerde başarı sağlamalarını dilerim:D:D[/COLOR]
kamanan kesınlıkle kalmalı onun sivasta yapacak daha çok işi var:) |
Cevap: Otyakmaz: Gidecekler Yakında
ugur kavukda gonderilmeli bızım takıma ole futbolcuya gerek yok
|
Artık son zamanlarda iyi bir çıkışımız olduğunu düşünüyorum.En yakın zamanda gidicekler ve gelicekleri ayarlayıp takımı kısa sürede eski formuna sokmak gerekir.
İkinci yarıda üst sıralara tırmanmak istiyorsak,Biraz daha düzeyli ve düzenli bir şekilde hatalarımızı azaltmalıyız. |
yahu herkez gidecekler yazmis bide gelecekleri yazin yahu :D
|
Sevgili Baskan! Sizleri Nekadar Sevdigimizi Anlatmaya Kelimeler Yetmez...Konus Konusta Ortalik Adam Gorsun....
|
gidecekler arasinda sezerin olmasi beni çok üzdü inşallah sezer badur gitmez gecen sene bize cok şey kazandirdi cocuguda sivasda dogdu sivas kimligini aldi inşallah kalir sezer badur
|
[B]başkanımız herşeyin en güzelini yapacağından eminim.[/B]
|
[QUOTE=YİGİDOKENTLİ;592357]gidecekler arasinda sezerin olmasi beni çok üzdü inşallah sezer badur gitmez gecen sene bize cok şey kazandirdi cocuguda sivasda dogdu sivas kimligini aldi inşallah kalir sezer badur[/QUOTE]
[B]geçen sezon ki sezerle bu sezon ki sezer arasında daglar kadar fark var ya oynamak istemiyor ya da kafasını birileri karıştırmış [/B] |
sayın başkanım
petkoviç,sezer,musa,ibrahim dagaşan,mbemba,erseni yollarsın inşallah |
sezer badur ve kanaman hiç biryere gitmesin bursaspora kaptirmayalim ayrica youlayida biz alalim riza çalimbay hemserimiz bu konuda bizi yarimci olacagini sanirim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:54. |