![]() |
fener kusura bakmasın
fenerliyim ama sivasspor diyince akan sular durur fener kusura bakmasın shalce 04 maçına baksın sivaslı kardeşime söylüyorum önce SİVASSSSSSSSSS
|
Sivas Fenere 6 tane atamaz ama yeneceği hakeme baglı ben kesinlikle fenerden puan alacağını düşünüyorum..
|
[COLOR="Red"][B][mesajin hepsini siliyorum, hem kufur hem de uyeye hakaret iceriyor...]
casus84, ilk ikazini aldin. Aynini tekrarlarsan siteden gecici olarak uzaklastirilacaksin !!![/B][/COLOR] |
[QUOTE=Orhan_Nilay]Sen kendi toprağında rakip olduğunu, Sivasspor a 3 gol atacağınızı
düşünüyorsan, hiç kusura bakma senin Sivas lılığından şüphe ederim ben.[/QUOTE] Biz o konuyu önceden acikliga kavusturduk. Arkadasa %50 Sivaslisin dedim,ama o bunu kabul etmedi ve %30 Sivasli oldugunu söyledi. Fazla üstüne gitmeyin yüzde %30 la ancak bu kadar olur!.. Bende 30 seneye yakin FB yi destekledim ama bitirmesinide bildim... |
ben de 25 yıldır feneri tutuyorum ama şimdi durumlar farklı SİVASIM artık süper ligde o yüzden başka takım tutulmaz SİVASSPOR varken bir sivaslı olarak başka takımları tutmak kimseye yakışmaz öyle değilmi? yusuf kardeş..
|
[QUOTE=34istanbul_58]ben de 25 yıldır feneri tutuyorum ama şimdi durumlar farklı SİVASIM artık süper ligde o yüzden başka takım tutulmaz SİVASSPOR varken bir sivaslı olarak başka takımları tutmak kimseye yakışmaz öyle değilmi? yusuf kardeş..[/QUOTE]
ÖYLE ÖYLE KATILIYORUM.......... |
[QUOTE=yusuf_07]VALLA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM AMA O MAÇI FENERBAHÇE KESİN KAZANACAK.
O MAÇTA İNŞALLAH SİVASTA OLCAZ VE İLK DEFA SİVASA DEPLASMANA GELCEM.Bİ BAKALIM KENDİ TOPRAĞINDA RAKİP OLMAK NASIL Bİ DUYGUYMUŞ. DAHA ERKEN AMA MAÇIN SONUCU BENCE SİVASSPOR:0-3:FENERBAHÇE OLUR.... 6 KASIMDA FENER GOL YEMİYO ARKADAŞLAR HİÇ.GÖNÜL İSTERKİ SİVASSPOR YENSİN AMA OLMAZ.. [B]6-0 LARINLA BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE CUMHURİYETİ....[/B][/QUOTE] [B]senin gibi sivaslı olmaz olsun o maçta feneri yenersek ben göreceğim senin mor yüzünü[/B] |
gelıyorum
BU MAC ICIN OZELLIKLE SIVASA GITMEYI DUSUNUYORUM..
BILET PROBLEMI OLURMU ACABA? |
Gardas sen sivasin neresindensin
Fenerbostani yenecegiz, yenmemizi tum kalbimle istiyorum. Bizim pendikten neremiz kalir. Hemde 2-0 yenecegiz.
Karsimizda Brezilya milli takimi dahi olsa yeneriz. Once insan istemeliki olsun. Sivasliyim, kimligim bu, o topraklarda dogdum, o topraklarda buyudum.Bu kimlik olene kadar benimledir,gururla tasiyorum. Feneri desteklersem kimligim yakama yapisir. Benim yoktan var olmaya calisan bir Sivassporum varken. Ellerin takimlari beni ilgilendirmez. Eger istanbulda dogduysan haklisin gardas, yoksa sivasli anadan babadan gelipde istanbulu desteklemek ne demek. Gercekten cok uzuldum, kelimelere gem vurmaya calisiyorum yoksa kelimeler cok kotu yazacak. Yaziklar olsun..Brezilyada gelse sivasspor yener aksini dusunen yureginde sivas sevgisi yoktur. HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR |
[QUOTE=ygd]:confused: pardon ilker abi yaaa:)!!!12.hafta diceğimize 12 kasım yazmışız...ee heyaecandan tabii:)!!!ama bu ışıklandırmadan haberi olan var mı?:!!!hemii..[/QUOTE]
IYI HASTA 12 KASIM DIYE HICBIRYERDE YAZMIYORKI NEDEN DUZELTME YAPILMIS? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:16. |