SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sezer Gidiyor Engin Geliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28067)

tonusluyum 31.12.2009 13:26

Cevap: Sezer Gidiyor Engin Geliyor

[QUOTE=sandal5877;593140]ALLAH AŞKINA YAZDIGINIZ YAZININ YAPTIGINIZ YORUMUN NE OLDUGUNU BİLİYORMUSUNUZ HERKEZ TAKMIŞ BÜLENT E OYSA ADAMIN SİVASA VERDİGİ ŞEYLERİN KİMSE FARKINDA DEYİL BİR ANADOLU TAKIMI 2. OLMUŞ SAMPİYONLUGU KIL PAYI KAÇIRMIŞ (DÖNEN DOLAPLAR OLMASA SAMPİYONDUK) BİRİNDE 3. OLMUŞUZ YİNE HAKKIMIZI YİYİP 4. YAPMIŞLAR TABİKİ BUNLAR OLURKEN BEN ŞAHSIM ADINA GURURDAN 4 KÖŞE İDİM. HER SİVASLI GİBİ BU YIL OLMADI TUTMADI AMA BÜLENT UYGUN SİVAS İÇİN VARINI YOGUNU VERDİ TAKIMA HERKEZ TUTTURMUŞ PARA DİYOR OYSA SEBEB PARA OLSAYDI İLHAN CAVCAV SİVASTAN ALDIGI PARANIN 3 KATINI VERMİŞTİ AMA ADAM GİTMEDİ. İKİNCİ KONU BU GÜN BU TAKIMDA BÜLENTİN ADAMI DEDİGİNİZ ADAM SAYISI SAYSAK EN AZ 15 TİR ŞİMDİ SİVASLI SİVASTAN MEHMET YILDIZ GİTSİN İSTERMİ MUSA AYDIN GİTSİN İSTERMİ ABDURRAHMAN DERELİ GİTSİN İSTERMİ KAMANAN GİTSİN İSTERMİ DAHA ÇOK YAZACAK İSİM VAR AMA GEREK YOK.OYSAKİ HERŞEY BAŞARISIZLIGIN İNTİKAMI.
BİR ZAMANLAR ANDERSON VARDI SERGIO VARDI YASİR VARDI BUNLAR GİTTİ AMA BAŞARI DEVAM ETTİ KİMSENİNDE SESİ ÇIKMADI NOT= BÜLENT UYGUN MAAŞLA ÇALIŞAN BİR TEKNİK ADAMDIR ONUN FUTBOLCUSU ADAMI OLAMAZ HER ŞEY SİVASINDIR....[/QUOTE]

bülent hocanın başarısına eywallah ALLAH razı olsun hakkı ödenmez ama bırakıp gitmesi bi muamma gittikten sonra werdiği röportajlar ayrı bir konu we transfer olayındaki abartısı ayrı bi konu transferde bende ewet bülen hoca yapıyosa bi bildiği wardır dedim ama kadro o kadar dağıtılmamalııydı bunu bize zaman gösterde bülent hoca yanıldı bizide yanılttı ama yinede bırakıp gitmemeliydi

kiNgSiZe58 31.12.2009 13:29

Sezer Gitmesin, tamamen karsiyim.. Sezer Sivassporun en büyük silahlarindan biri. Sansiz zaman geciriyor ama o zaman gecerse verimi cok büyük olur.. Daha cok genc

001Academic58 31.12.2009 13:31

[QUOTE=sandal5877;593140]ALLAH AŞKINA YAZDIGINIZ YAZININ YAPTIGINIZ YORUMUN NE OLDUGUNU BİLİYORMUSUNUZ HERKEZ TAKMIŞ BÜLENT E OYSA ADAMIN SİVASA VERDİGİ ŞEYLERİN KİMSE FARKINDA DEYİL BİR ANADOLU TAKIMI 2. OLMUŞ SAMPİYONLUGU KIL PAYI KAÇIRMIŞ (DÖNEN DOLAPLAR OLMASA SAMPİYONDUK) BİRİNDE 3. OLMUŞUZ YİNE HAKKIMIZI YİYİP 4. YAPMIŞLAR TABİKİ BUNLAR OLURKEN BEN ŞAHSIM ADINA GURURDAN 4 KÖŞE İDİM. HER SİVASLI GİBİ BU YIL OLMADI TUTMADI AMA BÜLENT UYGUN SİVAS İÇİN VARINI YOGUNU VERDİ TAKIMA HERKEZ TUTTURMUŞ PARA DİYOR OYSA SEBEB PARA OLSAYDI İLHAN CAVCAV SİVASTAN ALDIGI PARANIN 3 KATINI VERMİŞTİ AMA ADAM GİTMEDİ. İKİNCİ KONU BU GÜN BU TAKIMDA BÜLENTİN ADAMI DEDİGİNİZ ADAM SAYISI SAYSAK EN AZ 15 TİR ŞİMDİ SİVASLI SİVASTAN MEHMET YILDIZ GİTSİN İSTERMİ MUSA AYDIN GİTSİN İSTERMİ ABDURRAHMAN DERELİ GİTSİN İSTERMİ KAMANAN GİTSİN İSTERMİ DAHA ÇOK YAZACAK İSİM VAR AMA GEREK YOK.OYSAKİ HERŞEY BAŞARISIZLIGIN İNTİKAMI.
BİR ZAMANLAR ANDERSON VARDI SERGIO VARDI YASİR VARDI BUNLAR GİTTİ AMA BAŞARI DEVAM ETTİ KİMSENİNDE SESİ ÇIKMADI NOT= BÜLENT UYGUN MAAŞLA ÇALIŞAN BİR TEKNİK ADAMDIR ONUN FUTBOLCUSU ADAMI OLAMAZ HER ŞEY SİVASINDIR....[/QUOTE]

Çiftçinin biri müthiş süt veren bir inek satın almış. Ertesi inekten 10 litrelerce süt sağmış, çok sevinmiş müthiş birşey demeye kalmamış inek bir tekme ile sütü devirmiş. adam kızmış neyse demiş. Ertesi gün yine müthiş süt ve müthiş sevinç ve sonunda tekme....

Anlayana sivrisinek yeter......

sivaslitaner58 31.12.2009 13:31

insallah sivasa faydali oyuncu olur zamanla gorunur

subasi29 31.12.2009 13:33

[B]Engin Baytar, Genclerbirliginden Degil Eskisehirden Trabzona Geldi....Bu Transfer Gayet Olumlu Gibi Gozukuyor!!!Enginin Gecimsiz Ve Bencil Bir Yapisi Var..Bunuda Goz Ardi Etmeyelim...[/B]

Kibrisli 31.12.2009 14:03

Aman diyeyim... sezerin gitmesi neyse de Engin'in gelmesini istemem... Ayrıca başka bir yerde okudum Trabzon Burak Yılmaz için Eskişehir'e takas önermiş Engin Baytar'ı...

nejmi58 31.12.2009 14:04

Ne Sezer gitsin, nede Engin gelsin. Problem yokmus gibi, bir problemde kendi kendimize üretmeyelim. Engin simdiye kadar oynadigi dönemde hep problemli olmustur. Trabzonda (kendi memleketi) bile tutturamadiysa ondan bisey olmaz. Mesela G.Birliginden neden uzaklastirildigini bilen varmi??? Yoksa Cavcav efendi böyle bir futbolcuyu elden cikartirmiydi kolay kolay. Ayrica oynadigi zamanlardada hep rakibi provake ediyor, böyle bir oyuncu kendi takimimda bile olsa sevimsiz oluyor.
Ayrica birkac kelimede su Bülentin takimini bir bir temizliyor diye tutturanlara söylemek istiyorum...
Bülent Uygun rüyanizda bile göremeyeceginiz basarilari yasatti, kimin ne kadar destegi oldu??? Ben yurtdisinda kaldigimdan maclar canli yayinlandiginda kacirmiyordum, sampiyonluga oynarken dahi kimi zaman tribünü dolduramiyorduk. Vede son sözüm: O zaman Mehmet Yildiz, Sedat, Abdurrahman, Musa, Kamanan ...... bunlarida temizleyin. Zira kendisine bircok seyircimiz Hamal olur ancak derken Bülent Uygun ona güvendi ve formayi verdi, ve Mehmet Yildiz ortaya cikti. Insanimiz a) cabuk unutuyor b) vefasiz.
hayirli yillar herkese....
vesselam

Elbeyliliyiz 31.12.2009 14:07

Yahu bu nasil Transfer Politikasi iyi oyuncularimizi dagitalim yerine istikrarsiz Topcu alalim yazik olan gene Bu Takima olacak Sezerin gitmesiyle Ligin ikinci yarisinda Bankasya ya gideriz kimse bizi kurtaramaz Sedat bile.........Ayni TUM ve Sylla nin isine döndü bu Tesekkürl....

superglam 31.12.2009 14:09

Kesinlikle hayır diyorum sezer çok teknik bir futbolcu.... Sivassporun elinden çıkrmayacağı bir futbolcu sezer..

58sivasli58 31.12.2009 14:11

bence SEZERin gitmesi SIVASSPOR icin bir desavantaj ama yindede hayirlisi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:00.