![]() |
Cevap: Ceyhun An Meselesi
Çok isabetli bi transfer arkadaşlar..Yaşın önemi yok..Muhammed Ali'de yaşlıydı ama süper top oynadı bizde.Sonraa Ceyhun varya, Sezer'in,Onur'un oynadığı topu çok afedersiniz g..yle oynar..İnşallah alınır.O zaman görürsünüz siz.
|
Sonra bunu hoca istiyor..Onun gibi orta sahada dikine oynayan kaç tane adam var bi örnek verirmisiniz ligimizde..Attığı golleri gördük..Şimdiden heyecanlandım ben valla..Al başkanım,al Muhsin hocam..hadi hayırlısı
|
İnş başarılı olur Bi Servet örnegi ver bir yasin yada ersen ornegi biri galatasarayda biri arkasında sövenlerle dolu belli olmaz ya söverler yada överler...
|
başkanım ilk yarıdaki transferlerden ders almamışsınız bu gidişle sivas kümeye düşer.sezeri ver ceyhun denen bitmiş adamı al.yazık olacak sivasspora hemde çok yazık.
|
[B][COLOR="Teal"]inşallah bir aksilik olur almazlar
illaki alınacaksada hayırlı olur inşallah temennimiz[/COLOR][/B] |
bence murat erdoğan ı kiralasak daha iyi olur eğer vermesse yılmaz vural başka bi oyuncuya yönelelim ceyhun sorunlu bi oyuncu :confused: bence murat erdoğan kiralansın ;)
|
Ceyhun'u alacaktınız,Muhammed Ali'yi neden sattınız ? Alacak başka adammı kalmamış.
|
[QUOTE=yigidoğukan;593926]bence murat erdoğan ı kiralasak daha iyi olur eğer vermesse yılmaz vural başka bi oyuncuya yönelelim ceyhun sorunlu bi oyuncu :confused: bence murat erdoğan kiralansın ;)[/QUOTE]
yahu kardes sende dediğini mantıklı buluyomususn yoksa gülelim diyemi yazdın murat erdoğan kim ceyhun kim ceyhunun ölüsü yeterbe murata |
[B]İnşallah İyi Bir Transfer Olur . . . . [/B]
|
[B]HERVE TUMU YAŞI BÜYÜK DİE GÖNDERDİNİZ 33 YAŞINDAKİ ADAMI NEDEN ALIYOSUN PEKİ YÖNETİM NE YAPMAYA ÇALIŞIYOSUN ANLAMADIM GİTTİ GERÇİ KİMSE ANLAMIYO BU SENE YÖNETİMİN YAPTIKLARINI ===???[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:22. |