SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bekleyin Geliyorum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28087)

kaptann58 02.01.2010 19:28

Cevap: Bekleyin Geliyorum

BÜLENT VE SEN GİDİN AZERBEYCANIN EN BÜYÜK KULÜBÜNE HALA GÖZÜN BÜLENTTE BİZİ NE HALE SOKTU GİTTİ ÇOK ŞIMARMA MEHMET YILDIZ FAZLA HAVALARA GİRME İŞİNİ YAP SİVASA NE FUTBOLCULAR GELDİ GEÇTİ

Borte Tarkan 02.01.2010 19:34

büyük takıma gitmek istiyormuş...
bu açıklama sana yakıştı mı Mehmet Yıldız.
sivassporda oynamanın heyecanını yitirdin mi Mehmet Yıldız....
bu anlayışla yola çıkarsan...
sen o büyük dediğin istanbul takımlarına gitmeden önce bu takımdan kovulursun.

shang 02.01.2010 19:35

mehmet bize çok lazım geldiği an form tutması taktirde iyi işler yapacamıza inanıyorum

SivaSTeaM58 02.01.2010 19:41

gelsin ama bu düsünceleri silip sadece kafasını sivasspora vererek gelsin

kiNgSiZe58 02.01.2010 19:44

Seni Sabirsizlikla Bekliyoruz. Mehmet Abi. Özlettin Kendini)

Shan58 02.01.2010 19:51

Büyük takım fikrinide kafasına sokan Bülent Uygun'dur.
Bülent Uygun sürekli büyük takım hayalim var, büyüklerde imkanlar var, dünyanın en büyük ikinci takımı FB gibi söylemler ve her futbolcunun büyük takım hayali vardır gibi sözlerle futbolcularıda kendine benzetti.

Mehmet yaşın 29 oldu üstelik sakatlıktan daha yeni çıktın.
sen kendine geldiğinde yaşın zaten 31 olur o saatten sonrada seni kimse kolay kolay almaz alsada yedek beklersin.

Bu saatten sonra büyük takım hikayelerini bırakarak Sivas taraftarının gönlünü kazanmaya bak.

Büyük takımda sen en fazla 1 - 2 sene barınırsın ama sivasda uzun yıllar kalırsın.
Futbolculuğu bırakır teknik direktörlükte yaparsın ama önce şu büyük takım laflarını bi ağzından düşürmen lazım.
Olurda büyük takıma gidemezsen burdaki itibarını, kariyerinide bitirirsin.
Buraya yıllarca emek verdin taraftarın sevgisini kazandın, bi kaç sözle verdiğin emeklere yazık etme.

Son olarakta, Bülent Uygun'un fikirlerinden ve görüşleridende artık kendini kurtar.

sivaslitaner58 02.01.2010 19:52

sen sahalara don yeter ama onada sorum var kaptan biliyoruz bjk gs fb buyuk kulupler ama sivasspor takimini kucumseme cunku sen bizim parayla ekmegini aliyorsun !!!

veysel 02.01.2010 20:47

kim nederse de sin sen sivasspora lazimsin dön artik

yerliturkuaz 02.01.2010 22:18

[B]Anadolu'nun herhangi bir takımında oynayan her futbolcu çocukluğundan beri o üç büyük formanın ateşi ile yanıp tutuşur. Bakın Kayserispor'lu ali Turan'ın yaptığına takımı çok güzel bir hava yakalamış iken o tutturmuş bir üç büyükler havası Sercan desen aynısı. Kimse kalkıpta Mehmet Yıldız'a neden üç büyüklere gidiyor diye kızmasın. Bakın Cristiano Ronaldo'ya Manchester'ı bıraktı, gitti Real Madrid'e. Eğer bu tip futbolcuları takımda tutmak istiyor isek Türk futbol tarihinde vede Avrupa kupalarında güzel başarılar yaşamış olmamız gerekiyor. Sonra bakın bakalım nasıl da futbolcular bu takıma gelmek isteyecekler...

Büyük kaptan senin gelişin ile forvet hattından tutunda defans bloğuna kadar birçok yer rahatlayacak. Senin gibi bir futbolcunun bu takımın olmazsa olmazlarında biri olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu. Umarım çabuk form tutarsın ve bu takıma ihityacı olanları verirsin. Senin mücadeleni kaptanlığını bu takım ve özellikle de biz taraftarlar çok özledik...[/B]

etzel1967 02.01.2010 22:50

mehmet'in gölgesi bile ilk on bire girer bu takımda...geçen sene mehmet'i yerden yere vuran, hatta takımdan gitmesini isteyen futbol cahilleri kıymetini anlamışlardır inşallah...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:24.