![]() |
Cevap: Peru'dan Yıldız Geliyor
hadi be hocam patlat şu bombalarını sivasspor bu işte dedirtelim millete. dosuda düşmanıda namertide mertide görsün sivassporu.
|
[B]hayırlısı neyse o olsun o zaman bugun haberlerini bekleyeceğiz artık işallah gelirler [/B]
|
Ben yine bir şey anlamadım. Sözüm Orlando'ya değil, diğer iki Türk asıllı futbolcuya. Futbolcular hakkında oyunlarını görmeden yorum yapmak ne kadar doğru bilemiyorum ama Muhsin Hoca; doğrudan ilk 11'de oynayacak futbolcu alacağız demedi mi?
İkinci lig veya amatör kümeden gelen futbolcular mı ilk 11'de oynayacak. İnşallah bu transferler geleceği yatırımdır, asıl transferler bunlar değildir. Merak ediyorum, hocanın ve başkanın devre bitmeden yapmış oldukları açıklamalarda bahsedilen ve anlaşmaya varıldığı söylenen 4 yabancı ve bir yerli futbolcu "taktik icabı" mı herkesten saklanıyor? |
[B]inşallah bu gibi güzel transferler yapılır ve sivasspor istediği yerlere gelir.[/B]
|
arkadaşlar bu ORLANDO CONTRERAS transferi çok önemli sivassporumuz için. perunun en büyük takımı olarak gösterilen alianza lima da sürekli onbir oynaması bile ne kadar kaliteli bi futbolcu olduğunu gösterir. libertadores de(g.amerikanın şampiyonlar liginde) oynamış olmasıda üst düzey maçlara alışkın olduğunu gösterir. inşallah geldiğinde türkiyede adından sıkça söz ettirecek. keita ve contreras'tan sonra birde shabalalayı bitirirsek işte o zaman mükemmel olacak.
ayrıca hocamız dün kampta yaptığı açıklamada; ''Almanya'dan iki genç arkadaşımızı getirdik. Birisi Almanya Genç ve Ümit Milli Takımı'nda yer almış ve Frankfurt takımında oynamış. Onu renklerimiz bağlamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız" dedi. haberde yer alan harun toprak hocamızın dediği oyunculardan birisidir belki tam olarak bilmiyorum. |
Orlando olayına takmış durumdayım. Perunun en iyi takımı deniyor sürekli ilk 11 de oynuyor deniliyor. Arkadaşlar bu transfer beni korkutuyor açıkcası. Sezon başı transferlerine dönmesinden korkuyorum. Ne derece iş bitirildi bilmiyoruz ama umarım bir an evvel imza atılır yoksa yine hüsrana uğrarız gibi duruyor.
|
hayırlı olur İNŞALLAH :)(CŞKN):)
|
Yabancılar biran önce gelsede takıma adapte olsalar..
|
[B]EVET TRANSFERLER SON HIZ DEVAM EDİYOR İNŞALLAH HATA YAPMADAN TAMAMLARIZ TRANSFERLERİMİZİ.......[/B]
|
bilicanın benzeri birşey olsun başka birşey istemiyoruz... defansa özellikle göbek kısmına çok ihtiyacımız var...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:08. |