![]() |
SEVGILI 58_GENCLIK YONETICILERI;
YAPTIGINIZ BU UYGULAMAYI TAKDIRLE KARSILIYORUM. INANIRSANIZ SIZLERE IMRENIYORUM. SIVASLI OLDUGUNUZ ICIN GURUR DUYMALISINIZ. VE SIVAS DA SIZINLE GURUR DUYMALI. BEN INGILTEREDEYIM VE SIZIN YERINIZDE OLMAK VE SAMPIYONLUGU DOYASIYA KUTLAMAK ISTERDIM. GERCI 2. LIGE CIKTIGIMIZDA SIVASTAYDIM VE BUNU YASADIM. ESKI BIR FANATIK SIVASLIYIM. INSALLAH KUTLAMALARDA SIVAS DA OLACAGIM. BUNU COK ISTIYORUM. HELAL OLSUN SIZLERE. SIZIN GIBILER OLDUGU SURECE BU TAKIMIN SIRTI YERE GELMEZ. HEPINIZE BURDAN SELAM VE SEVGILER. NE MUTLU SIVASA NE MUTLU SIVASLIYA |
[quote=CoReLdRaW_ArdA][color=red][size=6]selam kardeşlerim sizlere 58 gençlikten ummadığınız fırsat yozgat maçına 2 otobüs gidiyoruz istanbul ümraniyeden kalkacak otobüsümüz sizleride bekler otobüsler ve biletler limitsizdir Not:İstanbul mahalle yöneticilikleri seçilecektir her maça ama her maça bilet ve otobüz ücretsizdir.
58 GENÇLİK Vatan 58 Mekan 34[/size][/color][/quote] İŞTE SİVAS SEVGİSİ İŞTE YİĞİDO GERÇEĞİ ARTIK SÜPER LİĞ İÇİN VARMISIN ŞAFAK SAYMAYA |
Canlar saat kaçta kalkıcak otobüslerimiz.pazar günü mü hareket edicez
.sitemize yeni üye oldum umarım benle beraber üye olmayan birilerinide getiririm KIRMIZI BEYAZ EN BÜYÜK SİVAS :) |
yer ve zamanı bir iki güne kadar belli olur gardas..bu arada hayırlı olsun üyelin
|
HERŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN
VATAN 58 MEKAN 34 58GENÇLİK |
Teşekkürler akıncılar kardeşim
|
YOZGATA GİDİŞİMİZ ÜMRANİYE ÇAKMAKTAN CUMARTESİ GÜNÜ ÖĞLEDEN SONRA 2 OTOBÜSLE GİDİLECEK...
VATAN 58 MEKAN 34 58 GENÇLİK |
[size=4][b][i]Yozgata keşke gelseydiniz çok sevinecektik.İnsallah Kocaeli maçında beraber takımızı destekleriz....[/i][/b][/size]
|
[size=6][/size]arkadaşlar yazdığınız gibi gelmenizi çok isterdik ama sizi göremedik niye gelmediniz her seferinde bilet ve otobüsden söz ediyorsunuz.
|
Almanya gözün kör olsun hemi
bu yol 3000km olmayacaktida..... ne güzel och yalan dünya hem Sivasspor hem Beles Otobüs hemide bedava Bilet vay be Ben böyle Sivasspora canimida veririm [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:06. |