SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   bayrak kampanyası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2815)

HakkıTİMUÇİN 20.10.2005 16:16

[QUOTE=Orhan_Nilay]Gakgo, bu kadar üzülmene gerek yok. Sivasspor la ilgili birçok organizasyonu başarıyla gerçekleştirdin. Bu bence çok daha önemli.[/QUOTE]

[B]teşekkür ederim... böyle düşünmeniz beni mutlu etti[/B]

HakkıTİMUÇİN 20.10.2005 16:18

[QUOTE=Tuncay]Fatima kardesim bayrak konusunda gecen bende garip ama hos bir olay yasadim. Yurt disindayim hollandada, is icin uzak bir sehre gitmistim (Deventer)
isim bitti tam gidecektim 10-11 yaslarinda bir cocuk onume durdu.
-Amca su bayragi bana verirmisin dedi.
sasirdim dedim ne bayragi bu biliyormusun?
-Bilmemmi bizim sivasspor'un dedi. Aynadan cikarttim verdim. Bir sevindi hic sorma. Aldigi gibi hizlandi ve anne...! anne...! diye sevincle annesine bagiriyordu.
Arkasindan bagirdim sivasin nereee diye.
Bana bile bakmiyordu Sarkisla, Sarkisla... diye bagirarak uzaklasti gitti.
Arkasindan baka kaldim ne kadar hasret kalmisiz bayragimiza. ellerin bayraklarina artik imrenerek bakmicagiz. Bizimde odamiza arabamiza gururla asacagimiz bir bayragimiz var.
Ha bu arada eger bende bir amcaya rastlarsam valla yolun ortasinda durdurup Sivasspor'un bayragini isteyecegim.

HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR.[/QUOTE]

[B]tüylerim diken diken oldu tuncay....sivas aşkı ne büyük ne tarif edilemez bir duygu ya...[/B]

abircan 20.10.2005 16:53

militan sivassporlu olarak söyleyeceklerim var :)

Eğer istanbulda arabasının arkasında sivasspor bayrağı gördüğüm sivaslıları el ele tutuştursam istanbul sivas arasında gidiş geliş 6 şerit yaparız :) abartmıyorum, artık tarfikte kesinlikle selam veriyorum, korna çalıyorum adam şaşırıyor belki içinden küfür eden vardır bah gavata diye :) ama niyesini anlamıyanlar yapar. maça götüremediğim dayım bana bayrak siparişi veriyor mecbur alıyoruz, eğer seyyar satıcılık yapsam varya en çok sivasspor çıkartması satılacağına eminim köşe dönülür, ama lisanslı ürünler satılsın diye asla prim vermem yapacaklara şimdiden söyliyeyim. korkunç bir sivaslılarda kendini sivaslı olduğunu ispat etme yarışı başladı anlatamam herkes bayrak flama, forma, atkı bulma telaşında, en çok araba arkasına ve ön cama küçük flama takma peşinde, istanbuldaki taksi, minübüz esnafında son dönemde iyice arttı artık flamalar boy gösteriyor hemde muteber hatlarda bile, trabzon maçından önce yaptığım gibi yolda gördüğüme her maç öncesinde yapacağım artık maça niye gelmiyosun bayrak asmayla yiğido olunmuyor, maça gelin maça serzenişinde bulunuyorum. kampanyayı destekliyorum zaten aylardırda uyguluyorum bunu

S.Yildiz 20.10.2005 18:06

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Bacı canın sağolsun sen bize adresini yolla biz sana dernek olarak bayrak yollayalım...[/b][/QUOTE]

[FONT="Courier New"][I][COLOR="RoyalBlue"]Dusunceniz icin cok tesekkur ederim serhan bey ama inanin gerek yok.. [/COLOR][/I][/FONT]

sedatkaya 20.10.2005 18:47

gardaşlar bu bayrak işi çok güzel olur benim odamda bile 5 ayrı sivasspor bayrağı var arbamızın için dışına sivaspor keşke bütün sivaslıların arabasında bile olsa bile iyi olur

KEREM_58_34 20.10.2005 19:01

valla ehliytim yok onun için arabam da yok.bisim 2 arabanında 2sinde var.ben de napım elimden gelidiği kadar kırmızı giyiyorum.Millete madara olduk ama neyse.HERKES SANA KIRMIZI ÇOOK YAKIŞIOR DİYOR. :rolleyes:

1967_Dernek_Ayhan 20.10.2005 20:08

[B]TEBRİKLER FATIMA SENDEN DEBÖYLE BİR ETKİNLİK BEKLERDİM ZATEN SANA SONUNA KADAR DESTEK VERİYORUM[/B]

Arif Coşkun 20.10.2005 20:15

Lisanslı ürünler için satış noktaları

İstanbul'daki bir maçta Üçgen Sivasspor flaması almıştım. İşyerine asmıştım. Fakat bir müşteri geldi aaa hemşeriymişiz dedi. Biraz Sivasspordon konuştukdan sonra tutturdu bunu bana ver arabama asacağım. Önce vermek istemdim ama çok ısrar edince peki dedim al as bakalım. Süperlige çıktığı zamandı.Baktım bir seyyar satıcı GS-FB-BJK-TS bayrakları satıyor. Yaklaştım dedim,Sivasspor bayrağı yokmu? Var dedi abi ortalara koymuş çıkardı.Dedim sen bunları neden üste çıkarmıyorsun? Bak burada Sivas'lı çok sen bunlarıda üste çıkar:) 20 milyon dedi ,pazarlıkla 5 milyona aldım. Fakat korsan ürün. Kumaşı çok kötüydü. Evde bizim çocuk dedi baba bunun loğosunu ters basmışlar.Geçekten de baktım logo ters basılmış. Yinede balkona astım ve uzun süre durdu öylece.
Bir yere giderken gelirken,dolmuşta taksilerde özel araçlarda bir bayrak bir flama görünce insanın içi bir hoş oluyor. Büyük bir sevgiyle ve onurla bakıyor insan. O an gidip konuşmak tanışmak geliyor insanın içinden. İçimizdeki memleket ve Sivasspor aşkı bir bambaşka. Ve bu lisanslı ürünler belli noktalarda satılsa çok iyi olacak.Anadolu yakasında Kadıköy' de satış noktası açmayı düşünmüyormu acaba yetkililer.Böyle bir şeye gereksinim var bence.
Herkese saygılar

1967_DERNEK_10UR 20.10.2005 21:23

[b]OLMAYACAK DUAYA AMİN DEMEYİN...[/b]

FATIMA 21.10.2005 09:58

gösterdiğiniz ilgi için hepinize teşekkürler:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:03.