![]() |
Cevap: Süper Lig Yıldız Görsün
[B]Elrio Van Herden i karşılamaya giden bir avuç taraftarımıza canı gönülden teşekkür ederim. Resimler çok keyif verici idi. Ah keşke şu Contreras da gelse ne kadar güzel olacak biliyormusunuz. ama Siena devreye girmiş umarım bir sorun çıkmaz...[/B]
|
içimde bi heyecan doğdu yeniden
|
arkadaslar adamin degeri 1.750.000 € kaliteli birisine benziyo insallah 2.yari eski sivassporu görürüz...
ama ben bi konuya burda degincem lütfen hepimiz lisansli forma alalim maclara onlarla gidelim sahte formalar görüntüyü cok bozuyo...hepsinin maddi durumu bi forma alamicak kadar kötü degildir herhalde.. |
harekette bereket vardır hos geldı sefalar getırdı:)(CŞKN):)
|
Sahada gösterecekler inş yıldız oldukarını :)
|
helallllllll olsun beeee istanbuldaki hemşerılerımıze yanlız şunu belırtım istanbulda abartısız 3 milyondan fazla sivaslı var bumu memlekete fedakarlık yazık orda olan sivaslıları anlından öpüyorum
|
ve yeni yapılan trnsferler bence mükemmel sivasımıza hayırlı olsun sivasımıza fazlası ile yakışır büyüksün sivasım
|
[B]ÇOK TEKNİK VE ÇOK SÜRATLİ ADAM EKSİLTEBİLEN BİR OYUCU BENCE SEZERİN YERİNİ HİÇ ARATMAYACAK BİZE.HATTA SEZERDEN BİLE KALİTELİ BİR OYUNCUYA BENZİYOR.........[/B]
|
Ya arkadaşlar kafam karıştı şimdi bu resimde futbolcu kim?
|
aynen inşallah yaralı olurlar.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:40. |