![]() |
Cevap: 2 Yabancı Yolda!
INSALLAH EZILMEYEN BIR TAKIM IZLERIZ IKINCI YARIDA HERKESE DIYEBILELIMKI BAKIN HER INISIN BIRDE CIKISI VARMIS OZELLIKLE KAYSERILILERE SESLENMEK ISTIYORUM GECEN SENE BASARILIYKEN KOMSUYDUK BU SENE KOTU GIDINCE HEMEN SIVAS YERLERDE SURUNUYOR DIYE ALAY ETMEYE BASLAYANLARA INSALLAH LAFLARINI AGIZLARINA TIKAYACAGIZ IKINCI YARIDA INSALLAH LIGI ONLARDAN DAHA IYI YERDE BITIRIRIZ BEN BUNA INANIYORUM KIMSE OLMAZ DEMESIN
|
[B]Sevgili hocam size güvenmekten başka yapacağımız bir şey yoktur sizede çok güveniyoruz allah yolumuzu acık etsin süper liğde tekrar sivasspor rüzgarı estirmeniz dileklerimle[/B]
|
[B]hadi hayırlısı diyelim inşallah fayda sağlar. ....[/B]
|
hocamıza sonuna kadar güveniyorum harika bir insan
|
2 transferde savunmaya yapılmayacaktır arkadaşlar. biri forvet biri stoper olacaktır büyük ihtimal.şuanda zaten sedat yasin ve murat var. yeni gelecek bir stoperle birlikte bu sayı 4 olacak ki stoper için 2 tanede alternatifimiz olmuş olacak. savunmada çok açık vermemizin en önemli nedeni hiç kuşkusuz orta sahamızın rakibe basmaması ve oyundan kopuk olmasıydı. hocamız buraya yaptığı transferlerle bu sorunu aşmaya planladı diye düşünüyorum. stopere gelecek kaliteli bir isimle savunmada sorunumuz olmaz.
|
bize kesinlikle 90 dakika boyunca kanatlardan sürekli bindirme yapacak 2 eleman lazım.yani diyelim top orta sahada bizde.mutlaka ya sağdan ya soldan boşa kaçacak ama bunu maç bitene kadar her pozisyonda tekrarlayacak iyi o2 oyuncu şart.
bakın tüm büyük takımlar(bizdeki 4 salak takımı kastetmiyorum) bu tarz oyunculara sahip. |
Bize bir stoper birde forvet lazım.bunları aldıkmı tamamdır hocamıza güvenelim...
|
bi savunma bide forvet olması lazım 2 defans gereksiz olur
|
neyseki bozulan akordu yapacak olan kişi bir virtiöz. ya yeni öğrenen birisi olsaydı nolurdu halimiz. ilk sekiz maça baktığımızda görüyoruzki yeni öğrenenlerle pek yola gidilmiyormuş. şimdi en azından gönlümüz rahat. takımı bir futbol dehasına teslim ettik. ben çok iyi şeyler olacağına inanıyorum. sağolasın hocam. sana güveniyoruz.
|
[B]Transferleri bir an önce tamamlamalıyız 2. Devrenin başlamasına cok az bir süre kaldı.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:21. |