![]() |
Cevap: Uygun ile Ayrılık Gerekliydi
Helal Olsun Sana ...............
|
SAYIN BAŞKAN UYGUN HAKKINDA BÖYLE İLERİ GERİ KONUŞMA.O ADAM HATIR GEÇMİŞ DİNLEMEZ BAŞINA OLMADIK İŞLER AÇAR.!
|
başkanım senden bir ricamız var az önce televizyonda bir kendini milletvekili sanan şahıs tesadüfen konuşurken ndenk geldim yeni stat hakkında konuşuyordu 20 kişilik stad düşünüyorlarmış.koca başbakanın sözü yere düşmemeli,kendisini sevmem ancak makamına saygı duymak durumundayız.20 kişilik stada hiç ihtiyacımız yok tokiye para kazandırmak bizim işimiz degil.biz stadı 49 yıllıgına kiraladık.burayı tokiye lütfen vermeyin hiç anlamı olmaz milli maç oynanmıyacaksa sivasta ne gerek var stada bizim stadımız bize yeter.bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum.30 bin kişilikten az kapasitede stad istemiyoruz.
|
İyi Oldu Başkanım Sen tutu takımın iskeletini boz çok bilmiş bülent uygun ne oldu birde hala bülo yalakaları dolu
|
Bence geç bıle kalındı kulubeye tekme attıgı zaman gönderılmelıydı.Sivas'a yakışmayan açıklamalarıda insanın sabrını zorluyordu...
|
bencede geç bile kalındı ..iyi oldu taze kan gerekliydi....
|
Ben gecen ay Sivas taydim baskan seni herkes cok seviyorlar
|
bu kadar fesat olmayın..sivas spor bülent hocayla tarihinin en parlak dönemini yaşadı.kulübe tekmeliyodu öle yapıyodu böle yapıyodu sivası türkiyede zirve yaptırıdı..hergün carşaf carşaf haber oluyodu sivas spor basında..takımı nerden aldı nerelere taşıdı..sezon öncesi istediği transferler alındımı yoksa aldıklarını almaya mecburmu bırakıldı..sallamak kolay bırakması icin baskı yapılmasaydı daha iyi yerlerde olurduk şimdi.. ayrıca kiminle konuşsam bülent uygun keşke kalsaydı diyor..burdaki 10.15 kişi haric.sakatlıklarla boğuştu adam kadro kuramadı hersene zirveye oynuyodukya eskiden dayanamadı bizim cok bilenler 2..3 hafta daha.. adamda istenmediğim yerde durmam dedi gitti..butakım şampiyon olana kadar gelmiş gecmiş en başarılı hocası BÜLENT UYGUN.dur
|
[QUOTE=cşkn;597906]ARKADASLAR SİZLERİNDE DESTEGİNİZİ BEKLİYORUM BU ÇAGRIMIZI YÖNETİMDEKİLERE DUYURANA KADARDA YAZACAGIM UYUYAN TARAFTAR İSTEMIYORUZ saygılarımla:mad:(CŞKN):mad:[/QUOTE]
Arkadaşımızın görüşlerine katılıyorum. Seyircinin takıma katkısı yok sinema izler gibi maç izliyorlar. Ayrıca çılgınlar58 içinde grubu yönlendirecek, olumsuz ve(ya) küfürlü tezahurattan kaçınacak, özellikle karşı takım atağa geçtiğinde taraftarın karşı takımı baskı altına almasını sağlayacak liderler lazım. Fiili durumda ise maçla ilgilenmeyip kenardaki ısınan futbolcuya küfür etmeyi görev sayan arkadaşlar var. Bu arkadaşlar bu grubun lideri konumuda olanlar değil ama Sivasspor için olumsuzluk oluşturacak bu tür davranışlar grup liderleri tarafından engellenmeli. Ayrıca en önemlisi seyircinin sadece sahadaki futbolla konsantre olması lazım. |
[QUOTE=murat_n;597717]Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, futbol gündemine ilişkin çok önemli açıklamalar yaptı.
[B]BÜLENT UYGUN’A AZ KONUŞMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİM [/B] “Bülent Uygun’un, D Spor’da çok konuşmasının kendisine zarar verdiğini söylemesine sevindim. Dönem dönem yaptığı açıklamaların ben de kendisine çok zarar verdiği kanaatindeyim. Görevdeyken çok konuşmaması gerektiğini kendisine de söylemiştim. Bülent Uygun şüphesiz başarılı bir adam. Son dönemde konsantrasyonu bozuldu. Ama Sivasspor’un sezon başı palanlamasında Bülent Uygun ile birlikte hatalarımız oldu.” [][/QUOTE] Sayin baskanim belki O zamanlar uyari yerine ciddi sekilde itiraz etmis olsaydin belki Sivasspor Sampiyon olurdu.Cünkü B.Uygunun yerli yersiz konusmasi bize karsi bir antipati olusmustu Spor kamu oyunda. Neyse gecmis gecmiste kalmistir Bülent hocanin olusturdugu antipatiyi Sayin Muhsin hocamiz kisiligi ile tekrar Sivasspora kesin geri kazandiracaktir cünkü süper kisilige sahip biri. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:02. |