SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'ı değil, Türkiye'yi ayağa kaldırır (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28312)

mertcan69358 21.01.2010 10:54

Cevap: Sivas'ı değil, Türkiye'yi ayağa kaldırır

hocanın geçmişi sayesinde muhsin hoca çok doğru seçimm oldu vallaha yönetimi kutlarım

AYDIN1985 21.01.2010 10:56

Tesekkürler hocam, Insallah hersey diledigimiz gibi olur.

onun icin 10 Numarali formayi ben ona layik gördüm. (forumdaki yazim)

VAVEYLA13 21.01.2010 11:04

[QUOTE=furky.b;600075]Ya madem turkiyenin de en iyilerinden birisi olacak ? neden kiralandi ?
Bonservisini Almak Icin Fedakarlik Yapilmasi Gerek ? ![/QUOTE]

arkadaşım sana bende katılıyorum alınması gerekirdi; ama veren takım da aptal değil. bu oyuncu yazın dünya kupasında oynayacak iyi bir pazar yaparsa daha iyi bir fiyata satabileceklerini iyi biliyorlar bence bu nedenle vermediler. inş. hoca faktörü yine etkili olur da bonservisiyle birlikte alabiliriz.

ercan58.a 21.01.2010 11:24

[B][COLOR="Navy"]biz sana boş yere inanıp güvenmedik muhsin hocam başaracaksın
biliyoruz bu takımı en iyi yerlere getireceksin[/COLOR][/B]

samsa58 21.01.2010 11:49

[QUOTE=VAVEYLA13;600177]arkadaşım sana bende katılıyorum alınması gerekirdi; ama veren takım da aptal değil. bu oyuncu yazın dünya kupasında oynayacak iyi bir pazar yaparsa daha iyi bir fiyata satabileceklerini iyi biliyorlar bence bu nedenle vermediler. inş. hoca faktörü yine etkili olur da bonservisiyle birlikte alabiliriz.[/QUOTE]

haklısın gardas zaten yeteneklıde bır oyuncu bırde bu dediklerine ek olarak zaten oyucunun satın alma opsiyonu bizde eğer ki biz almak ıstemezsek baska takıma satılacak zaten

TracyMcGrady58 21.01.2010 12:27

Ilk macinda da zaten güzel bir performans ortaya koydu. Isabetli transferler yaptigimizi düsünüyorum. Ilk transfer periyodunda yaptigimiz hatalara kapilmadik. Insallah uyum sürecini cabuk atlatir hem Sivasi hem Türkiyeyi ayaga kaldirir.

muhsin koçak 21.01.2010 12:32

[B]En iyi transferimiz hocanın kendisidir bence,Türkiyeyi biri ayağa kaldıracaksa eğer o isim Muhsin Ertuğraldan başkası değildir.[/B]

bonuce123 21.01.2010 12:36

Bence Haklı Seneye Bonservisini ALMALI

yiğidomustafa 21.01.2010 14:24

muhsin hocaya hayranım yaaa...Adam qeldi.Takım düzeldi.Başarılarımız daha da çoğalıcaktır...

armn 21.01.2010 15:06

hocamız çok emin ve umut verici konuşuyor dedikleri gerçekleşecek inş :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:58.