![]() |
Cevap: Taraftarı Açık İdmana Bekliyoruz
[QUOTE=üçyıldız58;600264]idmanı izledik geldik takımda moraller süper mehmet yıldız iyi çift kale maçta oynadı
maraton trübünü doluydu tezahürat yaptık futbolculara moral verdik muhsin hocamız gayet sevindi beş altı kişiye yakın kişi forma imzalattılar bu arada keita imza atıyorum diye güzelim formayı heç etti çizdi ,çizdi bıraktı:D:D:D:D:D[/QUOTE] Takımı bu önemli maç arafesinde ziyaret edenlerden,moral verenlerden Allah razı olsun. Ayaklarınıza sağlık:) |
keita takıma katıldı mı?...bilgisi olan var mı?
|
foto yok mu foto... ben arkadaş kurbanı oldum sabahtan bilsydim bende stada giderdim.
|
gelenlerden ALLAH RAZI OLSUN iş dolayısıyla katılamadık ama olsun:(
|
işten çıkınca koştur koştur gittim ancak maalesef antreman bitmişti.otobüse binerken yakaladım topçularımızı:) keita felan bütün yabancılarımız katılmıştı takıma. çift kale maçta yeni transferlerden elrio taider ve aubey as takımda oynarken. mehmet ve keita yedek takımda oynamışlar.keitanın çok güzel ters toplar attığını felan söyledi arkadaşlar.inşallah yiğidolarımız bizleri tekrar mutlu etmeye başlayacak...
|
Giden arkadaşların ayakalrına sağlık ma foto çeken yok mu yahu?
|
insallah baya bir kalabalik olmusdur 4 eylül stadi oyunculara moral olur en azindan... hayrettine ince bi mesaj göndere bilir taraftarlar...
|
Antremana Giden arkadaslar, yediginiz icitiginiz sizin olsun siz gördüklerinizi anlatin.
Idman nasil gecti? En cok kimi begendiniz? Size göre eksiklerimiöz varmi? |
ah be.. ben sivasda olucamda bu idmana gitmiyecem.. salaqlık olur..
|
[QUOTE=kocakss58;600268]keita takıma katıldı mı?...bilgisi olan var mı?[/QUOTE]
katıldı tabii. bugün ilk idmanına çıktı |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:26. |