![]() |
Cevap: Yiğido ve Horoz`un İşi Zor !
[B]denizlispor küme düşebilir ama bizim düşeceğimize inanmıyorum ve inanmak dahi aklımdan geçirmek istemiyorum...
önümüzdeki maçlara iyi konsantre olup kendimizi yenilgi kompleksinden çıkartıp galibiyetlere uzanacağız...[/B] |
FENERBAHÇE 3 DENİZLİ 1 ARTIK DENİZLİNİN LİGDEN ÇEKİLMESİ LAZIM DİYARBAKIRDA KESİN DÜŞER BİZ YIRTARIZ...***
|
Fener Denizli maçını izledim... Denizlinin işi zor.....
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]ilk iki mac bizi cok zorluyacaktir ama, yeni transferler, yeni bir takim var ortada, guzel yerlere gelecegiz insallah.. ama asla dusmeyecegiz..[/B][/FONT][/COLOR]
|
[QUOTE=murat_n;600774]Fener Denizli maçını izledim... Denizlinin işi zor.....[/QUOTE]
[B]yenildiler zaten 3-1........ .[/B] |
sivassporu tek takip eden ve gercekleri yazan tunc kayaci onun haricinde hicbir ulusal gazetelerdeki spor yazarlarini sivasa sokmamak gerekir tunc kayaci 2.ci ligden beri bizim spor yazarimiz ben diyorumki ilk 6. da bitirecegiz
|
fenerbahce macindan sonra denizlinin dustugu hemen hemen kesinlesti bundan sonrasi diyarbakir manisa veya kasimpasa 3,u kafa kafaya versin kararlastirsinlar aralarinda kararlastirsinlar dusecek takimi aralarina ankaragucunude alabilirler
|
[B]Biz Bu Ligde Tutunacagiz Bundan Suphem Yok[/B]
|
hayırlısı arkadaşlar biz ligde kalıp seneye yine ligi sallamaya devam edeceğiz.
|
[B]Sivasspor'un başında Muhsin ERTUĞRAL ve Mecnun Başkan olduğu sürece Sivasspor'umuz düşmez.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:43. |