SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Sivasspor - Fenerbahçe (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28352)

58akif34 24.01.2010 21:01

Cevap: TSL/Sivasspor - Fenerbahçe

fazla fantazi yapmaya gerek yok beraberlik iyi sonuc bu sezon fıksgurden sanssızlıgımız var allah yardımcımız olsun

rsimsek 24.01.2010 21:37

arkadaşlar ne söyleyeceğimi ne yazacağımı bilimiyorum...ne dileyelim inşallah puan çıkarırız.defans düzeni sağlanırsa bişeyler olabilir.

atrium58 24.01.2010 22:29

Fenerbahçeli futbolcular bilerek cezalı duruma düştüler galiba.. Bizden daha güçsüz takım yok gibi..

GokhanTurna 24.01.2010 23:13

Fener bize çok ters gelen bi takım. Bizim takımda şuan iyi durumda olmadığı için bu maçtan ümitli değilim. Fenerde bizim sol kanattan yüklencekler. Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz bizim sol tarafı duman ederler. İnşallah bi düzelme gösterirlerde yeneriz Feneri

Burdan İbrahim Dağaşana sesleniyorum kendine gel artık. Geçen senenin en iyi orta saha oyuncuları arasında gösterilen futbolcu bu sene kayıplarda

calipso 24.01.2010 23:21

defansın solunda ve göbekte yine sıkıntı çekeriz gibi, dağaşan oynatılmamalı dinlendrilmeli, erman ilk 11 de çıkmamalı sahaya burnu sürtülsün,forvet olarak kimi sürerse sürsün hoca (ki kamanandan başka forvetimiz varmı yada alternatifi?) forvetsiz oynuyan bir takım olacağız bu da gol atamamak demek. maçı 0-0 a kilitleyebilirmiyiz ? imkansız, o halde maçın ilk yarısı berabere 0-0 biter ikinci yarısı 1 veya 2-0 yenik kapatırız diyorum

Metal Gear 24.01.2010 23:21

Solda Murat ya da Aubey oynamalı.Önemli eksikleri var.Bugünki maçtan daha kötü olmayacağız.İnşalah uyum sürecini az hasarla ve çabuk atlatırız!

calipso 24.01.2010 23:28

fikstürümüz gerçekten çok kötü , ligin iikinci yarısı da 17 puan toplayabileceğiz gibi gözüküyor, belki de ligde kalma maçımız son haftaki ankaragücü olacak alırsak ligde kalıcaz

karşıyakalı 24.01.2010 23:31

trabzon maçındaki kötü oyunu gördüken sonra bu maçtan hiç ümidim kalmadı.ama çıkmayan canda ümit var demişler maç sahada belli olur diyelim yinede açık bi kapı bırakalım 1 puanda bize yarar

yigido yakup 24.01.2010 23:31

trabzonspor karsisinda bu kadar ezik futbol oynayan takim fener gibi takimin karsisinda hicbisey yapamaz.üzülerek seyrediyoruz
muhsin hoca güzel laflarla bizi oyaliyor su anda ligin en kötü mücadele eden enkötü futbol oynayan tek takimimiyiz.denizlispor ilk yarinin berbat takimi o kadroyla bile biseyler yapmaya calisyor ama bizim durumumuz pekte ic acici degil.

pover58 24.01.2010 23:38

ben ankete sivas yener diye işaretledim ama gönlüm öyle istiyor yoksa bu takım fb yimi yenecek fark yemezsek iyi olur.benim tahminim 2 4 umarım sivas yener.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:36.