![]() |
Cevap: KOLAY TESLİM OLDUK. NEDEN?
Tamda bulmussunuz macin adamini sayin ates maci tekrar izlemenizi tavsiye ederim macin adami dediginiz Erman oyundfa kaldigi süre icinde ayagina gelen 100 topun 4 tanesini kullandi.kaybettigi 96 top bize gollük pozisyon olarak geri döndü. birtane rakip oyuncusunun önünü kapatmadi pres yapmadi bir tane top kapmadi. sahada kaldigi süre icinde en iyi yaptigi sey oda tesadüf o vurdugu topun kaleye girmesi oldu.ayrica takim olarak iyi degildik. Bence Kötünün en Kötüsü Erman ve Ibrahimdi ..
|
[QUOTE=Metal Gear;602129]Valla bu yıl gerçekten zehir oldu bana.Artık yeter!Oynamıyorsanız çıkın ben oynarım beleşe..[/QUOTE]
hay azina salik kardes al bendende o kadar.gerci sivasli olan hayrettin sahada yürüyerek dolanirsa.yabancilar ne yapsin.bu takima taze kan lazim,ama bu kan teknik hocayla olur,adam malup olmusuz daha trabzonsporu övüyor,bu seneye kadar trabzonun bize ne üstünlüyü vardiki,baska takimlara övgü yadiracana kendi takimini düzelt hoca böle calismak olmaz,takim daha üc pas yapamiyo oyuncularin biri samda biri halepte,allahtan erman varda cocuk bisey yapamasada saldiriyo,yerinde ronaldoda olsa aynisini yapar zaten,tekniktrektörde zaten allaha emanet,nasrettin hoca gibi göle bi maya caldik tutarsa tutar,tutmazsa zaten göl ayni göl,sivasli keriz deyil,yönetimdeki efendiler,ya bu takimin basina adam gibi bi tekniktrektör getirin yada brakin takim kendisi calissin,kafalarina göre takilsinlar böle giderse,zaten küme düseriz bu teknik adamla,tekniktrektörede bisey demiyorum,onu oraya getirende suc,bide takim sözcümüz var fikret ünsal efendi,mac oynamadan takimi malup duruma sokuyo,süprüz yapmaya gidecekmisiz trabzona,trabzon kac mac bizi yenmiste süprüz yapacakmis acaba,bence süprüz trabzonun sivasi yenmesiydi,fikret ünsalada söylüyorum,bisey bilmiyosan mactan önce yorum yapma kardeysim,takimin güvenini kazanmasini sagla süprüz yapmaya deil kazanmaya gidiyoruz de,bu takimin basinda ben olsam.ilk deyistircem kisilerden biriside sen olursun fikret ünsal,trabzon yorumundan sonra,SAYGILAR KIMSE KIZMASIN BANA ARKADASLAR AMA DOGRUSU BU |
Giant a sonuna kadar katılıyorum..Ben de şunu ilave edeyim;1- Gelen yeni transferlerden sadece Keita geldiği takımda ve son 5 yılda sürekli oynamış;diğerleri ,Taider son 3 yılda düşüşe geçmiş;yedek kalınca Yunanistan'ın skoda takımının yolunu tutmuş..Bu takımdan da 2-2.5 ay önce ayrılmış;açıkcası idman eksikliği çok fazla..1 ay içinde iy çalışırsa hazır olacak..Elrio Premier ligde bu yıl hep yedek kalmış sadece 2*3 defa o da kupa da forma giymiş;Maç eksikliği çok fazla artı topla fazla oynadığı için zaman zaman da sakatlık yaşayan bir oyuncuymuş;idman eksikliği yok ama maç eksikliği çok fazla o da 3-4 maç sonra ancak kendine gelecek gibi...Gelelim Lucien'e:Bu oyuncu bize piyangodan çıkan bir oyuncu..Hoca da bunu tv58 de açıkca söyledi;Lucien listemizde değildi;son anda kadromuza dahil ettik dedi..Bu oyuncu da 2001-2007 arasında Toulese da 154 maç oynayıp sürekli ilk 11 oynamış ayrıca Fransa ümit milli takımının da sürekli kadrosunda yer alan bir oyuncuyumuş;Fransa ümit milli takımıyla 2006 da Avrupa Ümitler Şampiyonası Finallerinde bütün maçlarda ilk 11 oynamış bir oyuncu..2007 den sonra Bir ara Premier lige;Porsmouth a kiralık gidip 6 ay orada misafir olup sonra ülkesine gei dönmüş..2 yıldırda Rennes takımında oynamış ama burada da sürekli yedek kalmış;Lucien Trabzonspor maçında hepimizi şaşırttı;çünkü çok ağır ve kilolu gözüktü...Bu kiloyla 11 de yer alması çok zor...Takımın başarısızlığında en büyük neden bana göre takımda oyuncular arasında uyum sorunu ve gelen oyuncuların iyi ve kariyerli oyuncu olmalarına rağmen;hazır oyuncu olmamaları..umarım hoca bu oyuncuları bir an önce hazırlar ve takıma uyumlarını sağlar..
|
erman kılıç sol kanatta oynuyor ama defansa hiç yardım etmiyor o yüzden sol kanattan çok pozisyon veriyoruz
|
[B]takımda kardeşlik sıfır erman desen bencil oynuyor hep ben diyor[/B]
|
Söylediklerine aynen katılıyorum;bu takıma iyi bir lider lazım...Lider olmayınca oyuncularda çok fazla motivasyon eksikliği oluyor;bu takım lideri Hayerttin kesinlikle olamaz...M. yıldız varken kimse konuşamıyordu;o olmayınca herkes horoz oldu...
|
1)Bu zorlu saha şartlarına uygun oyuncu tercihleri şart artık. Yani koşan, rakibe basan, nisbeten daha formda oyuncular kimlerse onlarla maça başlayacaz. Şu an itibariyle Akın, Abdurrahman, Murat Sözgelmez, Erman, İ.Dağaşan ve Kadir bu takımın ilk 11inde mutlaka olmalı .
2) Sistem değişmeli. 4-2-3-1 de iki ön libero koşup rakip kovalarken ilerdeki üçlü hiç pres yapmıyor. Sol açık , sağ açık topu kaptırınca bırakıyor. O top da defansımıza gelip bir çalımla kaleciyle karşı karşıya kalıyor. Orta saha parçalı değil bütün halinde savaşmalı. Deplasman maçlarında 4-5-1 oynayalım Ermanla Kamanan değişmeli( birer devre) ilerde tek oynasınlar.Orta beşli topu bizim ayağımızda tutmalı. Presse pres, paslaşma ise paslaşma. İçerdeki maçlardaysa 4-4-1-1 oynayalım. İlerde Erman ve Kamanan birlikte Erman daha geride oynamalı. Yine ortadörtlü takım savunmasına daha çok bakmalı. Önce gol yemeyelim. Takım savunmamız önemli. Şu anki sistemde kim ne oynadığını bilmiyor, oyunundan keyif almıyor, birbiriyle tartışıyor. Son maçta Abdurrahmanla Musa anlaşamadılar tüm maç, bir de bağrıştılar birbirlerine. Topa sert, çok koşan,istekli, nefes nefese bir takım istiyorum.15 maç kaldı. Koşmayan oynamasın kardeşim, oynatılmasın. Takım liderliğine gelince , Mehmet gelene dek bölgelerde liderlik olabilir. Savunmanın lideri Murat, orta sahanın Kadir, hücumun Erman gibi. 3) Şuoyuncu sol ayaklı, sol kanat vs. saplantılarını da bırakalım. Gerekirse sol bekte mesela Kadir bekmezci oynasın . Ümit Özat da sağ ayaklıydı ama iyi bir solbek oldu. GS de Kewell nasıl savunmacı olmuştu hatırlayın. 4) Artık son 15 maç kıran kırana vuruşa vuruşa geçecek. Bizden kötüsü yok. Denizlisporun verdiği mücadele bile bizden iyi. Kendimize gelip en az Denizlisporlular gibi özveri gösterelim. |
[B]Ateş amca yine kendisine yakışır şekilde maçı yorumlamış. Bişeylerın olması gerekıyor hemde HEMEN ![/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:34. |