SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Biletler Satışta. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28390)

mnt3 27.01.2010 20:59

Cevap: Biletler Satışta.

[QUOTE=hiko58;602601]birde başkana karşı olur olmaz konuşanlar var. kendilerini ne sanıyorlarsa. teknik heyeti eleştirirsin. futbolcuyu da tamam ama. başkanı neden eleştiriyorsun. adam bırakırsa kimi getireceksin başa. bu adamı yalvara yalvara getirmedilermi. osman seçilmiş ta köyüne kadar gidip sen başkan olacaksın demedimi. adam olmaz benim işlerim var demedimi. zorla başkanlığı vermedilermi adama. adam o kadar işinin arasında sivasspora başkan oluyor ve bizim sivaslı canım kardeşlerim başlıyorlar ileri geri yazmaya. hadi be. yapmayın artık. sivaslı işadamlarına bir sürü haksızlık dedikodu istememezlik yapıldı adamlar sivastan gitti başka yerlere yatırım yaptılar. sivasta bulunan birkaç kişinin kuşbazlığını yaparak diğer kişileri saf dışı bıraktılar adam parasını pulunu alıp gittiler başka yerleri abat ettiler. sivaslı küçük şeyler düşünmemeli artık. küçük çıkarların peşinde olmamalı. kendimiz için değil artık sivas için yaşamalıyız. sivas gelişmeli. sivas büyümeli. çok çok büyümeli. adına layık olmalı.sivaslı olarak bizde bu çekememezlik duygularını bir kenara atarak sivas için düşünmeliyiz. birkaç kişinin çıkarı için sivası feda etmemeliyiz. bırakın bütün sivaslı zenginler buraya gelsin.burası bir sanayi şehri olsun. neden milleti huzursuz ediyorruz.başkalarını rahatsız ederek bir yere varamayız. aklımızı başımıza almamız lazım.[/QUOTE]

çok güzel yazmışsın yiğido gardaş.biz potansiyelimizin farkında değiliz hala, o kadar sivaslı var dışarıda yaşayan,zengin olmuş.1 kişi de çıkıp,takım şampiyonlar ligi ön elemesi oynuyor,1 futbolcunun maliyetini de ben karşılayayım demedi.bu ortamda sivasspor için emek ve zaman harcayan yöneticilerimize sahip çıkmamız lazım.mecnun odyakmaz başkanımızla ve muhsin ertuğral hocamızla bu sezon ligde kalıp seneye gene fıtınalar estirteceğiz

mnt3 27.01.2010 21:03

[QUOTE=58candide58;602782]istanbuldayım o yüzden maça gitme gibi bi şansım yok..ama olsaydı bu maça kesin gitmezdim..fener takımı yine dagıtacak..3-4 tane atar heralde yine..bu takımla fener karşısında galibiyet çook zor..ama umut var biraz işte..neyse kesinlikle gidilmez bu maça bir rezillik daha görmemek için..[/QUOTE]

gitmeyin kardeşim,destek de olmayın.takım amatör lige kadar düşsün-orda izlersiniz o zaman..ben hatırlıyorum mesela,1984 yılında amatör lige düşüşünü sivassporun,oradan kalktı,şampiyonlar ligi ön elemesi oynadı,son uefa kupası sahibini sivasa getirdi,o takımı izlemek için bile stadı dolduramadık.biz sivaslılar bu kadar küçük düşünüp,birbirimizi yedikçe işimiz zor.

58alp58 28.01.2010 22:26

stadı boş bırakmayalım , inşallah bu maçı kazanırız

A.Turan Korkmaz 28.01.2010 23:45

[QUOTE=58candide58;602782]istanbuldayım o yüzden maça gitme gibi bi şansım yok..ama olsaydı bu maça kesin gitmezdim..fener takımı yine dagıtacak..3-4 tane atar heralde yine..bu takımla fener karşısında galibiyet çook zor..ama umut var biraz işte..neyse kesinlikle gidilmez bu maça bir rezillik daha görmemek için..[/QUOTE]

10-0 da yenilsek içerdeki her maçımıza sonuna kadar inatla geleceğim, geleceğiz. Bu takım bizim. İkinci bir takımımız yok, bu olmazsa şu diyeceğimiz.Gerçek taraftar maç ayırmaz. Yağmur, kar , soğuk , mazeret üretmez.Kötümser bakmaz. Bardağın dolu tarafını da bilir. O bardaktaki bir damla su bile özümüzdür bizim. Maça gideceğim, en yakın taraftar grubu hangisi ise( Yiğido Gençlik,1967,Yeniçeriler), onlara yanaşıp takımımı destekleyeceğim.

subasi29 28.01.2010 23:51

mac pazar gunu;bilet fiyatlarida iyi geriye stadi doldurmak kaliyor

yiğidomustafa 29.01.2010 10:23

[B]
Biletler bugün satışa sunulacak.Bilet fiyatları: Kale arkası 5TL
Maraton 20TL
VİP 25 TL
Deplasman 10 TL

Kale arkası bileti iyi ama diğer bölümleri 5Tl daha ucuzlatsalar dahada iyi olur.Zaten taraftar yok bir de 20TL 25tL yi görünce taraftar hiç gelmiyoor...[/B]

slasher//z 30.01.2010 09:56

rezillik mi oluyor???????

[B]sivasın senin gibi taraftara mı ihtiyacı war sence?
maçlara rezillik görmemek için gitmiyosan, sivasın iyi gününde de gelme bence.
mehmet yıldızın, muhsin hocanın, hayrettinin morale; takımın desteğe ihtiyacı oldugu böyle bir zamanda; sen taraftar değil iyi gün seyircisisin bence.[/B]

Metal Gear 30.01.2010 12:34

Sizin gibi düşünenler gelmese de olur zaten!
Dert değil!

oquzh4n58 30.01.2010 12:49

[QUOTE=oNuR;602540][B]Anladığım kadarı ile rakip taraftar bölümüde 5 lira.Eğer böyleyse gerçekten çok yanlış bi fiyat uygulaması..Zaten bütün İstanbul takımları ile olan maçlardan önce hep aynı söylüyoruz..Yap biletleri 50 lira!Mecbur dolacak orası.10 kişiden alacağın parayı tek kişiden al..Ama kendimiz yazıp kendimiz söylüyoruz..

[/B][/QUOTE]

sen macLara gıdıyomusunda ? bakıyomda sıvas dısı adamlar 50 mılyon olsn yok 30 mılyon olsun cok ucuz dıyorlar ucuz da uucuza bura sıvas zengın sehrı degılkı bn bı ogrencıyım 5mılyon ayırabılıyom anca kale arkasına gıdıyom her zmn arada maraton 50 mıylon olursa kım gıdecek kı ? toplasan 100ksıı gıder ve kombılker kımse gıtmez emın olun

oquzh4n58 30.01.2010 12:52

la sen ve senın gıbı ıstanbul yalakaları gelmessede olur gerekde yok bız sızın gıbı sampıyonluga oynuyan takım tutmuyozya gonlumzde olan sıvasımzn takımını yurekten tutuyoz ıstyosa kume dussun burda konusma sen ıstanbul yalakası

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:35.