SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Onur Boluspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28434)

etzel1967 31.01.2010 14:50

Cevap: Onur Boluspor'da

çok koşan bir futbolcuydu ama kapasitesi oldukça sınırlı...ben onurun tüm iyi niyetine rağmen süper lig seviyesinde bir oyuncu olmadığını söylemiştim...dolayısıyla boluspora gitmesi gayet normal...zaten devre arası gönderilenlerin çoğu ikinci lig takımlarına gitti...ama hala 2-3 tane bu seviyede oyuncu var sivassporda...onura boluda başarılar dilerim...

Abdullah DuMaN 31.01.2010 17:07

[B]Hiç ama hiç iyi olmadı gitmesi çok yönlü bir oyuncuyu daha kaybettik [/B]

Bestepeli-58 31.01.2010 19:58

bizim keita ve vanherden den daha cok kouyor mücadele ediyordu yazık oldu aslnlar gibi mücadele eden takım parcalandı

eyuphulagu 31.01.2010 20:12

Onu Tuncer;F.B. altyapısından yetişen bir oyuncu....Oynadığı zamanlar elinden geldiğince sınırlı kapasitesine rağmen elinden geleni yapmaya çalışan bir oyuncuydu..Düz bir oyuncuydu;fazla da bir tekniği de yoktu ....Son 2 yılda çok fazla sakatlık yaşadı;takımı uzun süre yalnız bıraktı;artık takıma verecek fazla bir şeyi de kalmamıştı...Gitmesi kendisi açısından çok iyi oldu;çünkü kalsaydı ilk 18 e girmesi çok zordu..Kendisine Sivasspora yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum;ve yolun açık olsun ONUR diyorum...

hhapy 31.01.2010 20:39

İyi oldu Onur'un gitmes ipek beğenmiyorum kendisini

58^SiVaS^58 31.01.2010 23:03

[QUOTE=Harbi Selim;604170]Yav yeter yav. İyi koşan adamdı. Gaz vermek yetiyordu. Sedatıda yollarsınız yakında...[/QUOTE]

Gardas sen ne diyon Ne gaz vermek sen sivassporu tutundan emin misin:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Salim58 01.02.2010 08:51

[B]Boluya hayırlı olsun öyle gerek görüldüyse fazla söze gerek yok.[/B]

Sivaslibey 01.02.2010 10:22

[QUOTE=SivasSpor.Com;604168]Sivasspor’un gelecek vaat eden futbolcuları arasında gösterilen Onur Tuncer teknik heyet tarafından kadro da düşünülmediği için takımdan gönderilmişti.Sakatlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Onur Tuncer Boluspor’la sezon sonuna kadar anlaştı.[/QUOTE]

Koskoca adam daha ne gelecek vaat ediyor. Ne zaman büyüyecek bu adam. Bu zamana kadar istekliydi ama ortaya hiç bir sey koymadi. Adamin hiç bir iyi oynadigi maç yok. Cok güzel yapmislar gönderdiklerine. Bize sadece masraf yük.

Meraküm 01.02.2010 10:45

Gönderiyoruz doğru düzgün oyuncu alamıyoruz denizli bile bizden daha iyi oyuncular aldı

Harbi Selim 01.02.2010 10:50

[QUOTE=58^SiVaS^58;604523]Gardas sen ne diyon Ne gaz vermek sen sivassporu tutundan emin misin:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]

Sezer evladım bizi bırakma: Gideceğim ben. Ama kazandıracağım.

Onur evladım seni istemiyoruz: Saygı duyuyorum. Lazım olursam seve seve hazırım tekrar dönmeye. Bana Abdo dayı Yiğido dediyse boşuna dememiştir. Yiğido olarak bitiririm inşallah futbolu. Niyetimi bilenler biliyor. Sivas düşmeyecek...

BU AÇIKLAMALAR SİLİNMEDİYSE RESMİ WEB VE FACE SAYFALARINA BAK.
BEN SİVASSPORU DÜŞÜNDÜĞÜME EMİNİM. TUTUP TUTMADIĞIMADA EMİNİM. YORUMUNU İSTEDİĞİN GİBİ YAPABİLİRSİN. GAZ VERMEK NASIL OLUYOR NTV TELEVİZYONUNUN YİĞİDO BELGESELİNE BAK ANLAYACAKSIN.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:38.