SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İkinci Yarı Farklıydı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28440)

sivas_leee 31.01.2010 22:14

Cevap: İkinci Yarı Farklıydı

mehmet yıldız:1 fenerbahçe:5 bizim takım neden tek kişi oynuyor anlamıyorum arkadaş.demek ki mehmetimizde olmasa hem gol atamıcaz hemde tarihi farka gidicez.sivasspor sayesinde rakip takımlardan gol kralları çıkıcak yakında.

dv9000 31.01.2010 22:16

MEHMET senin dogum gunun bu gundu ALLAH uzun omur versin nazardan saklasin birde su defans 4 lusunun kulaklarini cekersen ellerine saglik derim hoca kulaklarini cekemiyor

izmirligardaş58 31.01.2010 22:28

bülent uygun beyefendi geçen sene düşme durumunda olan kocaeli maçında maç bitimi aynen şöyle dedi 2 farkla yendik ama fark daha fazla olurdu takımı biraz çektim dedi ki bizde gördük çok ii hatırlıyorum boş kaleye bilerek atolmayan goller vardı bak şimdi kimse acıyomu elin oğlu gelio 3 atıyo 5 atıyo gidio bakınız abartmıyorum bu takımın defansına git bank asyadan en beğenmediğin takımın geri 4 lüsünü yerleştir inanki çocuklar süper lig heyecanıyla daha ii defans yapar bu lucien aubeye ben çok güveniyorum ama gerçi toparlıo gibide ama garip bi oyuncu top ayağına gelince kaleciyi çok düşünüo elrio ya gelince o videolarda daki adamdan eser yok hoca dioki iklim olayı yahu fransa sivastan sıcakmı kopenhag sivastan sıcakmı kaldıki yağmur su ligi bu adam orda nasıl oynamış taider çok ama çok ağır eğer galipsen top tutmak için sokarsın gole yönelik faydası olmaz çünki ofans ve kontra uyumu yok keitaya gelince bakın en iisi o ve kanıtlayacak ama yerini yadırgıo orta göbeğe koymuş hoca adam burda ne işim var der gibi ortada bu adam 4-3-1-2 sisteminde 3ün sağındaki adam olursa daha verimli olur sonra bizim hoca bu sistemide kullanmıo garip bi adam 4-5-1 oynuo olmaz kardeşim bu takım kaldırmıo elrioyu her hafta bi yerde denio sen kaç maçlık kredi aldın adamın yeri yurdu belli garibim öksüz gibi oynuo bırak serbest oyun kurucu olarak sen oyunu ibrahim doğaşana yüklemişsin adam 5-1 ken gülebilio ya hiç bişey demiorum

armn 31.01.2010 22:45

tebrik ederim mehmet sakatlıktan yeni çıktın okadar maç eksiğin var ama yapacağını yaptın

yigido yakup 31.01.2010 22:47

kaptan senin form tutmanla hersey cok daha güzel olacak.

tekdoktirin 31.01.2010 22:51

Büyük Kaptan Seni ÇoK Seviyoruz Bugün Çıktın Golünüde Atdın Helal Olsun Sana

EceL 31.01.2010 23:02

Her zaman ki gibi Klasik bir maç sonucu oldu...

vedat58 31.01.2010 23:11

..................................MEHMET HARIC.................................................
bizde mehmet haric hepsi ikinci lig futbolcusu , elin begenmedigini biz aliyoruz , kusura bakmayin bu hocadada is yok , kosamayan aciz futbolcular , anlamadim suki , bizim futbolcuarin fenerli futbolculardan ne eksigi var ,ya adamlar pas yapamiyor , adeta tel tel dökülüyor , bu tip futbolculari oynatanda ve alanda suc

58^SiVaS^58 31.01.2010 23:12

Mehmet abi aynen sana katiliyorum ve seninle gurur duyuyorum bu kadar süre sakatdin ve formunu hala kaybetmedin ve arkadaslar hayrettini bu macda cok begendim :D:D ama kazansaydik daha iyi olurdu ikinci yarida maci biraktik:mad::mad: helal sana mehmet yildiz yeni basladin süper gol attin tam doksana:D:D:D

danote 31.01.2010 23:23

bu takım böyle giderse küme düşer.mehmet yıldız elinden geleni yaptı ama defans evlere şenlik hoca durmadan bireysel hatalardan yakınıyor bu takıma ben toparlamıyacağım ya hoca görmüyormu günden güne eriyoruz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:33.