![]() |
Cevap: Denizli Maçı Tam Destek
Esas Sivasspor'un kaderini belirleyecek üç maç geldi. Elimizden gelen desteği takımıza gösterelim. Stadı dolduralım ama sinemaya gelmiş gibi değil takımını sonuna kadar destekleyen taraftar gibi.
|
Ayrıca anasayfadaki asla yalnız yürümeyeceksin yazısı ve hocamızın fotoğrafının yanına konulması çok güzel olmuş. Sivasspor.com a bu güzel düşünce için teşekkürler . Bu saatten sonra takıma destek vermekten başka çaremiz yok.
|
Arkadaşlar benim nacizane bi önerim olacak...
Önümüzdeki denizli ve manisaspor maçları için en önemli 2 taraftar grubumuz aynı yerde omuz omuza takıma destek versin...Benim iki gruplada bi alakam yok... Geçmişte aralarında ne yaşandı bu konu hakkında da bir bilgim yok... ama geçmişte yaşanan olumsuzlukları bir yana bırakıp bu iki maç için başta yiğido gençlik ve yeniçeriler olmak üzere tüm Sivas bir bütün olmalı... Eminim ki bu maçlara özel benim gibi herhangi bir gruba dahil olmayan birçok Sivasspor aşığı da böyle bir birleşmeye sonuna kadar katılacak ve maç sonuna kadar susmadan takımını destekleyecektir... Sesin daha iyi etki yapması ve son maçta da görüldüğü üzere boş kalan maraton tribünün A bloğu bu birleşme için biçilmiş kaftan olacaktır bence...yer konusunda grup liderleri en iyisini belirleyecektir ben sadece fikrimi söylemek istedim...Ancak 2 maçlığına da olsa böyle bir birleşmeye takımımızı çok ihtiyacı var... Önerim hakkında yorumlarınızı bekliyorum .. Olabilir mi??? Olmazsa neden olmaz??? |
Taraftar gruplarının bulundukları yerler de tüm stadı organize etmelerini engelliyor.
|
????????????????????????????????????
|
[B][COLOR="Olive"]zorlu bir viraj sonsuz destek vermek zorundayız
bir deli yani bülent uygun kuyuya bir taş attı bizim 40 akıllı bir araya geldi çıkartamıyorlar,çıkartanada aşkolsun veeeeeeeeeee allah yardımcımız olsun inşallah[/COLOR][/B] |
[QUOTE=maiuslee;604661]bu hafta gercekten çook onemli.Çünki :
ankaragücü-bursa fener-diyarbakır trabzon-manisa maçları var.yani düşme hattındaki takımların bu hafta puan almaları çok zor gözüküyor...bizde denizliyi yenersek çok buyuk bi avantaj olacak..inşallah sahamızdaki bu maça büyük ilgi gösterip destek olmalıyız[/QUOTE] aynen cok haklisin kardes!!! bu hafta yenersek en az 3 sira atliyabliriz!!!!!!!!!!!!!!! |
Şüphem yokki Arkadaşlarım aksini düşünsün herkes tek yürek olacak inşallah arkadaşımızında dediği gibi geçmişte ne yaşanmışsa önemli değil şimdi önemli olan tek şey SİVASSPORUMUZUN başarısıdır inanıyorum ki biz bu maçları taraftar desteği ile alacağız unutmayın 2 sene önceki bursa maçını ilk yarı 0-2 ikinci yarı 3-2 tam destek hep destek
|
denizli perşembe manisa ile kupa maçına çıkacak bize bitmiş gelir
|
evet bu hafta sivasimizin kader hftasi olmak yada olmamak,bu sinavimiz cok cetin gececek gonulden vede yurekten inaniyorum ki cok degerli taraftarimizinda destegiyle bu hafta SIKINTILARA bir dur diyecek galibiyet alacagiz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:21. |