SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Souleymane Keita (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28490)

ekonomist 06.04.2010 00:36

Cevap: Souleymane Keïta

Takımımızın 2. yarıdaki istisnasız en yararlı futbolcusu,bazı eksiklikleri yok mu amenna var ama oda elinden geldiğince takıma katkı sağlamaya başladı, bulunduğu mevkii itibariyle ileriki günlerde daha da kendisinden bahsettireceğine inanıyorum,inşallah seneye bugünlerin acısını çıkartan bir takım kurulur

58MUAMMER58 06.04.2010 00:48

Cevap: Souleymane Keïta

ÇOK DİKKATİ ÇEKMESEDE 2 HAFTADIR TAKIMIN EN ÇALIŞKAN OYUNCUSU ,DİĞER ARKADAŞLARIDA İYİ OLUNCA DAHA İYİ OLACAK YALNIZ BİRAZ SERT,HERAN KAVGA ÇIKARTABİLİR,KART GÖREBİLİR,BİRAZ DİKKATLİ OLMASI SÖYLENMELİ,İLERLEYEN HAFTADA ONA ÇOK İHTİYAÇ VAR,ELRİO İLE KEİTA KALMALI BENCE.

oguzhan_1616 07.04.2010 12:13

Birisi Keita'yı Uyarsın !

Arkadaslar Keita Herkesin de Gs macında gördügü gibi cok sert oynuyor ..Bu kadar sert oyun kendisine ve Sivasspor'a zarar verecektir .. Her zaman boyle sert oynarsa cogu macı tamamlayamaz ... Agresif oynamak iyidir ama cok sert oynuyor ..Mehmet Topal'ın Burnunu Kırmıs ..

Düsüncelerinizi Paylasırsanız Sevinirim ..

Metal Gear 07.04.2010 12:26

Cevap: Birisi Keita'yı Uyarsın !

Tabi ki sert oynayacak.Kasap oyncuların olduğu ligde bir kasap da biz de olsun!

oguzhan_1616 07.04.2010 12:27

[QUOTE=Metal Gear;624060]Tabi ki sert oynayacak.Kasap oyncuların olduğu ligde bir kasap da biz de olsun![/QUOTE]

Dostum sert oynasın tamam ama cok sert oynuyor .. Boyle oynarsa bir cok macı tamamlayamaz .. Adam her mac kırmızıyı yer .. :S Bunu anlatmaya calısıyorum...

LosTie58 07.04.2010 12:30

Keita'larda var bişey (:

LosTie58 07.04.2010 12:31

[QUOTE=oguzhan_1616;624061]Dostum sert oynasın tamam ama cok sert oynuyor .. Boyle oynarsa bir cok macı tamamlayamaz .. Adam her mac kırmızıyı yer .. :S Bunu anlatmaya calısıyorum...[/QUOTE]

İyi de zaten kaç maç kaldıki birde şimdiye kadar görmedi hiç bazı pozisyonları sert olabilir ama genel itibariyle normal diyorum ben.

oguzhan_1616 07.04.2010 12:33

Nasıl Normal ya anlamıyorum :S Bence cok sert oynuyor ..Sert oynasın ama Kendini oyun dısına attıracak kadar sert oynaması hos degili :S Adam bi pozisyona giriyor ve faulsuz pozisyon olmuyor ..Bence boyle oynarsa ve sürekli oynarsa cok mactan atılır..

effenberg 07.04.2010 14:34

Cevap: Souleymane Keita

Bence bizde oynayacak futbolcu degil cünkü!!
Asiri sert oynuyor ve cok agir tamam futbol da ertlik vardir ama Keitanin oynadigi gibi degil.........
Gercekci olalim Galatasaray macin da hakem az biraz art niyetli olmus olsaydi kesinlikle kirmizi karti görmüstü.

85200258 07.04.2010 15:37

Cevap: Souleymane Keita

hayret birsey kardesim ya.. zaten bizim orta sahada ki topcuların cogu kız gibi oynuyo bırakın adam sert oynasın. orta sahada sertlik vermezsen yumuşak bi takım olursun ve elini kolunu sallayan ceza sahana girer.. rakip topcu adamdan tedirgin olacak varlıgı bile yetecek tedirgin olması için. bende diyorum ki seneye van herden in de kiralık oldugunu düsünerek kalması gereken tek yabancı keita'dır. agır diyenler var yanına seney bi tane hızlı orta saha koyarsın daha iyi pas yapan birbirini tamamlarlar..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:37.